لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه35
انتصارفومنی ، غلامحسین
زنجان, 1373
h t t p : / / d a t a b a s e . i r a n d o c . a c . i r
عوامل فراوان متنوعی در افسردگی دانشجویان دخیل میباشند که سبب میگردند دانشجویان نتوانند در تحصیل ، زندگی خانوادگی ، انتخاب شغل ، روابط اجتماعی موفقیت و پیشرفتی داشته باشند که فقط نقش چند عامل مورد مطالعه و بررسی قرار میگیرد تا بینیم آیا رابطه معنیداری بین عوامل انتخابی و افسردگی وجود یا خیر. عواملی که رابطه آنها با افسردگی مورد مطالعه قرار میگیرد عبارتند از 1 - تاهل 2 - جنس 3 - بومی و غیر بومی بودن. هدف از اجرای طرح ، تعیین میزان درصد دانشجویان افسرده و تعیین میزان افسردگی است . محقق با استفاده از اوتست بک ، به جمعآوری اطلاعات لازم از نمونه آماری میپردازد و سپس تجزیه و تحلیل توصیفی و استنباطی به عمل آورده و نتیجهگیری مینماید. در پایان پیشنهادات لازم برای از بین بردن و کاهش عوامل افسردگی ارائه میشود.
افسردگی / دانشجو
افسردگی، ناامیدی و تمایل به مرگ زودتر در بیماران بدحال دچار مراحل انتهایی سرطان/, دبلیو بریتبارد؛ مترجم : هومن سلیمانیمجد.
بریتبارد، دبلیو
هفتهنامه نوین پزشکی, ، سال 2، دوره 8 ، شماره 1 (شماره پیاپی: 87)، صفحات 41
h t t p : / / d a t a b a s e . i r a n d o c . a c . i r
درک اینکه چرا بعضی از بیماران بدحال دچار مراحل انتهایی سرطان، تمایل به مرگ زودتر دارند، به عنوان یک موضوع مهم در زمینه مراقبتهای تسکینی (palliative) و مباحثات راجع به قانونی شدن مرگ تسهیل شده، درآمده است . تمایل به مرگ زودتر در بین بیماران بدحال دچار مراحل انتهایی سرطان ناشایع نیست . افسردگی و ناامیدی قویترین عوامل پیشگویی کنند. در مورد تمایل به مرگ زودتر در این جمعیت و عواملی منفرد و مستقل در این زمینه هستند. مداخلات نشانکننده افسردگی، ناامیدی و حمایت اجتماعی بنظر میرسد ابعاد مهمی از مراقبتهای تسکینی کافی را تشکیل میدهند، مخصوصا زمانی که در زمینه تمایل به مرگ زودتر مطرح میشوند.
ناامیدی / مرگ زودتر / سرطان / افسردگی
تحقیق در مورد بررسی برخی عوامل موثر در افسردگی دانشجویان دانشگاههای کشور