لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه13
فهرست مطالب
کاهش ضایعات:
شاخصهای سودآوری :
وضعیت مصرف گندم :
وضعیت توزیع گندم:
روش تحقیق(مطالعه ادبیات و سوابق)
منابع و مراجع
ادبیات تحقیق (بیشینه تحقیق)
بررسی سایر ضایعات محصولات ی زراعی
ضایعات مواد غذایی در کشوربه مراتب از میزان متعارف ان در کشورهای در حال توسعه بیشتر است با اینکه رقم دقیقی در سطح کشور در دسترس نیست برسیهای موردی و نمونه ای نشان میدهد ضایعات مواد غذایی در مراحل انبارداری-توزیع و نگهداری – اماده کردن و پخت در منزل و مصرف غذا در خانه حدود 30-25درصد است و در مورد بعضی محصولات مانند سبزی و صیفی به حدود 50 درصد نیز میرسد . به عبارتی غذای حدود 15-10 ملیون نفر در کشور از طریق ضایعات از چرخه مصرف خارج می شود .
و این به معنی اتلاف منابع اب و خاک و هدر رفتن نهادههای تولید و ارز مصرفی است مطالعات انجام شده نشان میدهد که بر اساس ضرایب متعارف فائو و برسیهای نمونه ای در ایران به طور متوسط حدود 10 درصد از عرضه انرژی (حدود 300کالری ) بر اثر ضایعات خارج می شود و در نتیجه پروتئین – انواع ویتامینها و املاح به هدر می رود .
خلاء بین عرضه و تقاضای داخلی را ضمن نا متعادل بودن جریان توزیع به علت شا خصهای اقتصادی –باید ناشی از ضایعات زیاد مواد غذایی در فاصله تولید تا مصرف دانست اصلاح نظام توزیع و جلوگیری از ضایعات یکی از سیاستهای ادبیات تحقیق (بیشینه تحقیق)
تحقیق در مورد بررسی سایر ضایعات محصولات ی زراعی