-6 بسته بندی بسته بندی انواع کنسانتره عموما در بشکه های پلاستیک یا استیل با لفاف نایلونی یا لفاف های آلومینیومی چند لایه می گیرد. 5-6 فرایند تولید کنسانتره آلبالو و پرتغال
میوه
↓
عیارسنجی وتوزین(افت وزنی)
↓
ذخیره سازی
↓
شستشووجداسازی میوه
↓
دم گیر(آلبالو)
↓
خردکن وخوشه گیر
↓
گرم کن
↓
پرس(آبگیری)
↓
آروماگیری وتغلیظ اولیه
↓
شفاف سازی
↓
فیلتراسیون
↓
تغلیظ
↓
پاستوریزاسیون
↓
سردخانه(پرکردن بشکه وبسته بندی)
6- 6 عیارسنجی وتوزین:
دراین مرحله،با نمونه گیری از میوه وتعیین بریکس آن به وسیله رفراکتومتر دستی میزان قندمیوه اندازه گیری شده وبراساس درصدآن،قیمت گذاری وسپس توزین ودرنهایت خریداری می شود.
7- 6 ذخیره سازی:
معمولا"میوه درجعبه های چوبی ویا به وسیله پالت باکس حمل می شود.فضاوظرفیت خط تحویل می بایست به نحوی باشد که براحتی بتوان درحد48تا24 ساعت،تولید راذخیره سازی نمود،واین امر باید طوری انجام پذیرد که تداوم خط تولید اطمینان بخش باشد.بدین منظور معمولا"سیلوهایی بابدنه سیمانی ویاازجنس استنلس استیل استفاده می شود.
دانلودتحقیق در زمینه تولید آبمیوه و کنسرو