ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد باکتری

اختصاصی از ژیکو مقاله در مورد باکتری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد باکتری


مقاله در مورد باکتری

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:60

 

  

 فهرست مطالب

 

 

تغذیه:

تولید مثل

هاگ سازی راهی برای زنده ماندن:

فعالیتهای مفید باکتری

تجزیه و پوسیدگی

 

تثبیت نیتروژن

 

تولید غذا

 

استفاده در تحقیقات

 

فعالیتهای زیان‌بار باکتری‌ها:

 

راههای انتشار بیماری:

 

بیماری‌هایی که از راه هوا منتقل می‌شوند:

 

بیماری‌هایی که از راه آب منتقل می‌شوند:

 

بیماری‌هایی که از راه غذا منتقل می‌شوند:

 

بیماری‌هایی که از راه تماس انتقال می‌یابند:

 

بیماری‌هایی که از طریق حشرات سرایت می‌کنند:

 

باکتری‌ها از روی شکل به چهار دسته تقسیم می‌شوند:

عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی

راه درمان و پیشگیری:

آنژین

پیشگیری و درمان:

 

عفونت‌های ادراری:

 

پیشگیری و درمان:

اسهال

درمان و پیشگیری:

مخملک

مشمشه (مرو)

 

بیماری سیاه زخم:

 

انواع سیاه زخم:

بیماری مسمومیت غذایی

تب مالت (بررسلا)

 

 

تاریخچه

زمانی مردم گمان می‌کردند که غذای مانده به‌این دلیل خراب می‌شود که به قارچ و میکروب (باکتری) تبدیل می‌شوند. لویی پاستور(1822-1895)، دانشمند فرانسوی، نشان داد که غذا را میکروب‌های موجود در هوا فاصد می‌کند نه تغییر ماهیت آن. وی غذای تازه پخته شده را در دو ظرف شیشه‌ای تمیز گذاشت؛ در یکی را بست و در دیگری را باز گذاشت تا هوا وارد آن شود، فقط غذای ظرف در باز فاسد شد.

پریسا سیاهسنگی

بعضی از باکتری‌ها به صورت انفرادی و برخی از اقسام کروی به صورت گروهی (دو تا دو تا، ریشه‌ای و خوشه‌ای) زندگی می‌کنند.‌این نوع زندگی گروهی را کلونی می‌گویند. کلونی بعضی از اقسام باکتری‌ها چنان بزرگ است که با چشم دیده می‌شود. کلونی باکتری‌ها از لحاظ شکل و رنگ فرق دارند و حتی از روی آن، می‌توان باکتری را شناسایی کرد.

تغذیه:

همة‌جانداران برای انجام فعالیتهای حیاتی، به ماده و انرژی نیاز دارند. از‌این‌لحاظ، بین جانداران کامل مانند شما و یک باکتری ساده فرقی وجود ندارد. غذا، دارای ماده و انرژی است. باکتریها از لحاظ نوع گرفتن غذا و استفاده از آن، بسیا مختلف اند. بعضی، غذای خود را می‌سازند و برخی، به غذایی که توسط جانداران دیگر ساخته شده وابسته اند. حتی نوع استفاده از انرژی موجود در غذا هم در‌این جانداران مشابه نیست.

بعضی از باکتری‌ها اتوتروف هستند، یعنی می‌توانند غذای خود را بسازند. گروهی از باکتری‌های اتوتروف به کمک نور خورشید غذاسازی می‌کنند به‌این گروه فتوسنتز کننده می‌گویند. گروهی دیگر بدون استفاده از انرژی نور کار غذا سازی را انجام می‌دهند. به‌این گروه شیمیوسنتز کننده می‌گویند.‌این باکتری‌ها انرژی لازم برای غذاسازی را از مواد شیمیایی مانند گوگرد، آهن یا نیتروژن می‌گیرند.

بیشتر باکتری‌ها هتروترف هستند. جانداران هتروترف انرژی لازم را از غذایی می‌گیرند که توسط جانداران دیگر ساخته شده است‌این جانداران، نمی‌توانند غذاساز باشند، باکتری‌های هتروترف مواد غذایی خود را در خارج سلول گوارش می‌دهند، سپس مواد گوارش یافته، که به ذرات کوچکتری تبدیل شده اند، وارد سلول می‌شوند.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد باکتری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد