در حال حاضر با افزایش سریع جمعیت و احتیاج روزافزونی که به مواد غذایی بالاخص موادپروتئینی احساس می شود تأمین نیازهای غذایی انسانها در درجه اول اهمیت درجوامع بشری قرار گرفته است. گزارشها نشان می دهند که در هر ساعت 8700 نفر به جمعیت جهان افزوده می شود که این مسئله با توجه به بهبود وضعیتت بهداشتی جوامع و ارائه روشهای نوین پیشگیری از بیماریها که منجر به کاهش مرگ ومیز و بالارفتن حد متوسط عمر گردیده می تواند روند روبه رشد سریعتر را دنبال نموده و در نهایت نیاز به مواد غذایی را بیش از پیش افزایش دهد.(12)
در سال های اخیر گوشت طیور بعنوان یک منبع پروتئین حیوانی بطور سریعی در تغذیه انسان مورداستفاده قرار گرفته و در بعضی از کشورها که از نظر شرایط طبیعی و مرتع با کمبود مواجه هستند گوشت طیور به سرعت جانشی گوشت دامهای دیگر شده است.( 3)
براساس تعریف سازمان بهداشت جهانی[1] فرد سالم شخصی است که از حد اعلای توانایی فکری، و نیروی کافی بهرهمنمد بوده و از تمام مظاهر زندگی لذت برد و کمترین درد و رنج را اساس نماید( پایان نامه قرمز رنگ).
دلایل فرایند برای گوشت طیور به قرار زیر است:
1-1-1) ارزش غذایی گوشت مرغ: هدف اصلی استفاده از گوشت در جیره های غذایی تأمین پروتئین موردنیاز بدن است همانگونه که جدول 1-1نشان میدهد درصد پروتئین گوشت مرغ از انواع گوشتهای دیگر بالاتر است(2).
فصل اول: مقدمه
1-1) اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
2-1)اهداف تحقیق:
1-2) تعریف و تاریخچه کشف زئولیت
2-2) ساختمان زئولیت
3-2) طبقه بندی زئولیت ها
15- مزایای مصرف زئولیت در پولتها:
2-4-3) کنترل روزانه
جوجه های یک روزه مورد استفاده در مرحله دوم طرح:
6-3) طرح آماری
9-3) سایر عوامل مدیریتی
10-3) تهیه و تنظیم جیره غذایی
12-3) آزمایش ها و اندازه گیریهای طرح
1-12-3) اندازه گیری میزان گاز آمونیاک متصاعدشده از بستر
2-12-3 میزان رطوبت و ماده خشک بستر
3-12-3) اندازه گیری PH بستر
5-12-3) اندازه گیری مواد جامد فرار
6-12-3) اندازه گیری ازت آمونیاکی بستر
7-12-3) افزایش وزن بدن
10-12-3) درصد تلفات
شامل 78 صفحه فایل word
دانلود پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان