ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه بررسی دو مقاله در مورد ضخامت شعله وسرعت سوختن متان در حالت خالص ودرحالت غنی از هیدروژن

اختصاصی از ژیکو دانلود پروژه بررسی دو مقاله در مورد ضخامت شعله وسرعت سوختن متان در حالت خالص ودرحالت غنی از هیدروژن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه بررسی دو مقاله در مورد ضخامت شعله وسرعت سوختن متان در حالت خالص ودرحالت غنی از هیدروژن


دانلود پروژه بررسی دو مقاله در مورد ضخامت شعله وسرعت سوختن متان در حالت خالص ودرحالت غنی از هیدروژن

تعیین ضخامت و سرعت شعله مخلوط متان – هوا

خلاصه : در این مقاله ، شدت شعله آرام و ضخامت بوسیله برنامه Chemkin برای φ های بین .5-1.6 و توسط دو روش و مقایسه با نتایج Bradly , Andrew انجام شده است . در هر روش جزئیات مکانیزم از 2-11 GRI-Mech و Reduced mech بدست آمده است. قیاس نتایج توافق خوبی بین نتایج بدست آمده و نتایج تجربی نشان می دهد . ضخامت شعله با افزایش فشار و دما کاهش می یابد . فشار نقش بیشتری در ضخامت شعله دارد. منطقه پیش آمیخته چیزی در حدود 60% ضخامت شعله را تشکیل می دهد . ضخامت شعله و سرعت سوختن به صورت تابعی ازفشارودمای گازهای سوخته بیان می شوند . از معادله های تجربی برای مقایسه نتایج در مقاله استفاده شده است .

 

مقدمه :

از آنجایی که می دانیم ضخامت شعله ای که با سرعت شعله در ارتباط است وابسته به دما – فشار چگالی مخلوط هوا سوخت می باشد . شعله همیشه از دو ناحیه تشکیل شده است . این دو ناحیه ناحیه پیش گرم و ناحیه واکنش هستند . ناحیه پیش گرم در موز ناحیه سرد و در دمای سوخته و در مکان جرقه در ناحیه وابسته به دما است . ناحیه بین دمای جرقه و مرز ناحیه گرم در دمای تعادل معروف به ناحیه واکنش است . ناحیه واکنش خود به دو ناحیه تقسیم می شود – ناحیه اولیه – ناحیه ثانویه – ناحیه اولیه تقریبا همزمان با ناحیه آرام است . و ناحیه ثانویه در ارتباط با نواحی لامینا راست که از واکنش اکسید شدن co بدست می آید. Rallies etal [1] در منطقه دوم ناحیه شیمی سریع است که از ناحیه عریض شیمی کند دنبال می شود . در ناحیه شیمی سریع جدایش مولکولها و تشکیل جزئهای میانی اتفاق می افتد . این ناحیه توسط واکنشهای دو مولکولی کنترل می شوند . در فشار اتمسفر ناحیه سریع بسیار باریک است و تقریبا کمتر از یک میلی متر می باشد . از آنجایی که این ناحیه بسیار باریک است گرادیانهای دما و گرادیان غلظت مولکولی خیلی بزرگ هستند . این گرادیانها باعث می شوند که نیروهایی ایجاد شود که این نیروها باعث می شود که شعله خود نگهدارنده اتفاق بیفتد که شامل :

پخش گرما رادیکال اجزاء از ناحیه واکنش به ناحیه پیش آمیخته . در ناحیه دوم شیمی توسط رادیکالهای جسم سوم و واکنشهای جفت شونده کنترل می شوند که از واکنشهای مولکولی کندتر می باشند این ناحیه می تواند تا چند میلی متر در فشار 1atm شعله امتداد یابد [2]. دو راه برای اندازه گرفتن ضخامت شعله وجود دارد . یکی از راه مستقیم و ترموکوپل است و عکاسی و راه دوم راه غیر مستقیم است و محاسبه .

راه اول که راه اندازه گیری دما است پیچیده است و خطای آشکاری ایجاد می کند. نمونه خوبی از روش مستقیم اندازه گیری توسط اندرو و برلی [4] که اندازه گیری آنها توسط یک ترموکوپل 12.7umm و یک انترو فرومتر انجام شده است .

Gottgen [6] ضخامت سرعت سوختن را از هیدروژن رقیق متان اتیلن – استیلن و واکنش های پایه ای حساب کرد . [5]

تفاوت قابل توجهی بین نتایج وجود دارد. ضخامت شعله و ضخامت ناحیه پیش آمیخته برای محاسبه پروفیل گرادیان دما گرفته شد که محاسبه آن از نتایج بدست آمده از chemkin است .

روش دیگر برای محاسبه ضخامت شعله و منطقه پیش گرم بر اساس محاسبه میزان انتقال حرارت از مرز گرم منطقه واکنش به منطقه سرد ناحیه پیش گرم شده است که وابسته به سرعت سوختی است که از محاسبه که Premix بدست می آید.

 

ترجمه مقاله اول
مقدمه
محاسبه سرعت آرام سوختن
نتایج و بحث
ضخامت شعله
نتیجه گیری
منابع مقاله اول
ترجمه مقاله دوم
مقدمه
توضیح مدل
نتایج آزمایشگاهی
نتایج سرعت سوختن آرام
منابع مقاله دوم
مقایسه سرعت شعله در مقادیر مختلف نسبت هم ارزی
مقایسه ضخامت شعله در مقادیرمختلف نسبت هم ارزی
تائیر فشار بر سرعت شعله
محاسبه سرعت شعله در حالت اضافه کردن هیدروژن
محاسبه ضخامت شعله در حالت اضافه کردن هیدروژن
نتیجه گیری

 

شامل 65 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه بررسی دو مقاله در مورد ضخامت شعله وسرعت سوختن متان در حالت خالص ودرحالت غنی از هیدروژن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد