خلاصه طرح:
کل سرمایه مورد نیاز:935500 هزار ریال
میزان تسهیلات بانکی:935500 هزار ریال
میزان تولید شیر:40 تن در سال
میزان تولید گوشت:1 تن در سال
اشتغالزایی:2نفر
مقدمه:
شیر بهترین غذای طبیعی و یکی از مهمترین تولیدات حیوانی برای مصرف انسان می باشد. این ماده پر ارزش به دلیل داشتن دو جزء اصلی خود یعنی پروتئین و کلسیم در تغذیه انسان جایگاه ارزشمندی دارد. پروتئینهای شیر بسادگی هضم می شوند و تقریباً با هزینه اندکی تهیه می شوند. یک لیتر شیر در روز تمام نیازهای پروتئینی اطفال زیر 6 سال و بیش از 60 درصد نیازهای پروتئینی کودکان در حال رشد ( از 6 تا 14 سال) را تأمین می کند.همچنین برای افراد 14 تا 20 سال تقریباً نیمی از نیازهای پروتئینی روزانه تأمین می شود. مصرف مداوم شیر در تأمین مقدار کافی کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان در دوران پیری بسیار مؤثر می باشد. مصرف یک لیتر شیر با داشتن در حدود 15/1 گرم کلسیم، نیاز کلسیمی افراد در سنین مختلف را تا حدود زیادی برطرف می کند.
علاوه بر این دو، ماده شیر در تأمین نیازهای پروتئینی افراد نیز نقش بسزایی دارد. بخش اعظم(حدود 91 درصد) شیر تولیدی در جهان از گاو حاصل می شود، هر چند در برخی از کشورها گوسفند، بز و گاو میش تولید کننده های عمده شیر بحساب می آیند. باید به این نکته اشاره کرد که همواره تقاضای بازار برای شیر با کیفیت بالا است، علاوه بر این ترکیبات آن نیز باید متناسب با نیاز مصرف کننده باشد.
صنعت شیر براساس توانایی پستانداران مبنی بر تولید شیر به مقدار بیش از حد نیاز تغذیه نوزادانشان بنا شده است.بخش اعظم (حدود 91 درصد)شیر تولیدی در جهان از گاو حاصل می شود. اهمیت تأمین غذا برای بشر هرچه بیشتر به اهمیت صنعت شیر افزاید. پایه گذاری صنعت شیر در هر کشوری به سه عامل اصلی بستگی دارد:
- بازار مناسب برای شیر و فرآورده های آن
- وسایل ونیروهای انسانی ماهر برای جمع آوری،عمل آوری و توزیع شیر
- تأمین مداوم شیر با کیفیت مطلوب چیزی است که تولید کنندگان شیرباید آن را مورد توجه قرار دهند.
تعداد صفحات طرح: 9
فرمت طرح:ورد و با قابلیت ویرایش
دانلود طرح توجیهی ایجاد واحد نیمه صنعتی 10 راسی پرورش گاو شیری