لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:12
فهرست و توضیحات:
مقدمه
تجزیه و تحلیل
روش تهیه و استفاده از محیط کشت :
هنگام تهیه و استفاده از محیط کشت باید به نکات زیر توجه شود :
- تمام محیط های کشت باید واجد مواد غذایی لازم برای میکرو گانیسم باشند .
- رطوبت موجود در محیط های کشت در حد مفید و لازم برای میکرو گانیسم باشد .
- PH محیط باید در حد معین باشد برای باکتریوژی PH=7.5 و برای کپکها PH=5.4 است .
- مواد شیمیایی که به عنوان غذا برای میکرو گانیسم در نظر گرفته می شود .
- چون بعضی از ترکیبات موجود در ترکیبات موجود محیط کشت اثر نامطلوب بر روی یکدیگر دارند ، بهتر است این مواد جداگانه تهیه گردند به عنوان ، هید راتهای کربن را جداگانه تهیه و در حین آزمایش با سایر مواد تشکیل دهنده محیط کشت مخلوط نمود .
- اگر از محیط جامد (حاوی آگاز ) استفاده می کنید بهتر است از ذوب مجدد محیط کشت خودداری شود چرا که در مواردی از بین رفتن فاکتور های رشد می گردد .
- تمام محیط های کشت باید نامگذاری شده ، تاریخ تهیه ، نوع میکروارگانیسم کشت داده شده ، نام شخص آزمایش کننده بر روی محیط کشت نوشته شود .
کارافرینی روش تهیه و استفاده از محیط کشت