غذا هایی که با غلات کامل مثل بلغور جو ،بلغور گندم ،جو پرک ، نان سنگک ، نان بربری تهیه میشوند منابع خوبی از فیبر هستند
فیبر موجود در غلات سبوس نگرفته در تنظیم حرکات روده ها و پیشگیرى از یبوست به ویژه در دوران باردارى موثر است
برای کامل کردن پروتئین گروه نان وغلات بهتر است آنها را بصورت مخلوط با حبوبات مصرف کنید
برنج قهوه ای دارای سبوس حاوی منیزیم است که برای استحکام ماهیچه ها و ترکیب پروتئین بدن مورد نیاز است
برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت اهمیت هرم غذایی - 28 اسلاید