ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله اثر اقلیمی – خاکی بر مبنای محصول بذر اسفرزه ،بارهنگ و پسیلیوم

اختصاصی از ژیکو مقاله اثر اقلیمی – خاکی بر مبنای محصول بذر اسفرزه ،بارهنگ و پسیلیوم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله اثر اقلیمی – خاکی بر مبنای محصول بذر اسفرزه ،بارهنگ و پسیلیوم


مقاله اثر اقلیمی – خاکی بر مبنای محصول بذر اسفرزه ،بارهنگ و پسیلیوم

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:20

فهرست مطالب:

چکیده
مقدمه
روش مطالعه
جدول شمارة 1 . طول دورة کشت هرگیاه و میانگینهای حداکثر دما
در مناطق پنج گانه کشت گیاهان
جدول شماره 2 . مشخصات خاک شناسی مناطق پنجگانه کشت
جدول شماره 3 . محصول بذر سه گیاه(gr/m2) در نوبتها و مناطق مختلف کشت
نمودار شماره 1- مقدار محصول بذر بار هنگ در مناطق مختلف کشت
نمودار شماره 2- مقدار محصول بذر باراسفرزه  در مناطق مختلف کشت
نمودار شماره 3- مقدار محصول بذر پسیلیوم  در مناطق مختلف کشت
منابع:

 

 منابع:
1.ابراهیم زاده،معبود.ح.م،میر معصومی وس.م.فخر طباطبایی.
1372.تحقیق پیرامون تولید زراعی موسیلاژ در ایران،اولین کنگره زراعت واصلاح نباتات در ایران ،دانشگاه تهران،دانشکده کشاورزی.
2. ابراهیم زاده،معبود. ح.م،میر معصومی وس.م.فخر طباطبایی.1376.بررسی تولید موسیلاژ در چند منطقه ایران.مجله پژوهش وسازندگی،جلد 4.شماره صفحات 46-51.
3. ابراهیم زاده،معبود.ح.م،میر معصومی وس.م.فخر طباطبایی..1376
تشکیل کالوس وتولید موسیلاژ در قطعات جدا کشت برگوریشه چهار گونه بارهنگ .مجله علوم کشاورزی ایران،جلد28،شماره 3،صفحات 87-97.
4.فخر طباطبایی س.م،م،میر معصومیوم.ت.میرحاجی،1369.بررسی بهزراعی دو گونه مشابه دارویی در ایران،چهارمین سمینار گیاهان دارویی در ایران.دانشکده داروسازی،دانشگاه علوم پزشکی تهران.
5.benhura M.A.N. and marume M.,1993 the mucilaginous polysaccharide material isolated from Ruredo (Dicerocaryam zangublarium,food chemistery,46.7.11.
6.franz G.,1989.Polysaccharides in pharmacy:Current applications and future and future concepts.Planta Medica,55:493-497.
7.Hegnauer R. and Grayer –Barkmeijer,R.j.,1993.Relevance of seed polyaccharides and flavonoides for the classification of the leguminosae.phtochemistery,34,1.
8.patzak A.and K.H. Rechinger,1965.plantaginaceae in flora iranica Lfg,15.Graz.
9.pendse G.S,U.K.Kanitkar and S.R.Surange,1976.Experimental cultivation of Isabghul in Maharashtra.J.Univ.Poona,Sci,tech.48:293-304.
10.Sharma P.K and A.K.Koul ,1986.Mucilage in seeds of Plantago ovata and its wild allies.J.of ethnopharmacology,17,289-295.
Tomodca,M.N.Shimizo,Y

چکیده
        سه گیاه اسفرزه ،بارهنگ، پسیلیوم ( متعلق به تیره بارهنگ ) که از منابع مهم تولید طبیعی موسیلاژ جهان شناخته شده و در فلات ایران بهتر از دیگر نقاط می روید . در این تحقیق از نظر کمیت ، کیفیت و افزایش بذر در سطح زراعی تحت اثر عوامل اقلیمی- خاکی برخی مناطق الگویی در ایران مورد مطالعه قرار گرفته است . بذر این گیاه محتوی مقادیر زیادی موسیلاژ است که بیشتر از استفاده های دارویی و صنعتی شهرت  دارد .
در حال حاضر بازار بی رقیب عرضه موسیلاژ به تقاضای جهانی ، از ان هندوستان است . ضرورت این تحقیق از آن جهت بود که نشان دهد آیا ایران می تواند از نظر هدفهای یاد شده در مقاله بر هندوستان برتری دارد؟
با توجه به پراکنش طبیعی این گیاهان در فلور ایران سه منطقه کشت دراطراف تهران شامل : باغ گیاه شناسی ملی ایران در ناحیه چیتگر ، مزرعه پژوهشی دانشکده علوم دانشگاه تهران در منطقه مردآباد کرج و ایستگاه پژوهشی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع در ناحیه آبسرد نزدیک دماوند و دو منطقه کشت در اطراف اصفهان : یکی در محوطه دانشگاه اصفهان و دیگری در ناحیه کبوتر آباد  آن شهر ، در نظر گرفته شده است. این گیاهان دست کم در سه نوبت متوالی : اوایل بهار ، اواسط بهار و اواخر بهار در قالب طرح بلوکهایی به کلی تصادفی ( چهار تکراری ) با در نظر گررفتن فاصله کاشت پایه ها در هر بلوک کشت شوند .
با توجه به طول دوره کشت ومنطقه مناسب ، می توان نتیجه گرفت که کشت اسفرزه در تهران و کشت پسیلیوم و بارهنگ در اصفهان بیشتر مقرون به صرفه است . به طور کلی مناسبترین زمان و مکان کشت جهت تولید محصول بذر بارهنگ ، کشتهای دوم در محوطه دانشگاه اصفهان و کشت اول ناحیه کبوتر آباد به ترتیب با مقادیر 275 و 230 گرم بر متر مربع است .
بالاترین مقدار محصول بذ رمربوط به کشت اول اسفرزه در ناحیه همند ، برابر 310 گرم بر متر مربع است . بهترین زمان و مکان کشت پسیلیوم از نظر محصول بذر کشت اوایل بهار در کبوتر آباد با 175 گرم بر متر مربع است . از طرفی مقایسه میانگین محصول بذر در مناطق مختلف کشت نشان می دهد که این محصول برای اسفرزه در همند ( 208 گرم بر متر مربع ) ، برای بارهنگ در محوطه دانشگاه اصفهان ( 232 گرم بر متر مربع ) و برای پسیلیوم در کبوتر آباد ( 195 گرم بر متر مربع ) بیشتر از نقاط دیگر بوده واسفرزه بیشتر از بارهنگ و این یکی بیشتر از پسیلیوم محصول می دهد .


دانلود با لینک مستقیم


مقاله اثر اقلیمی – خاکی بر مبنای محصول بذر اسفرزه ،بارهنگ و پسیلیوم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد