می تواند به عنوان ارائه استفغاده شود با عنوان تولید انواع لواشک و لواشک خرما، فرمت فایل ورد قابل ویرایش ، 18 صفحه
عناوین و قسمتی از متن :
لواشک چیست؟
لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میوه هاست که متخصصان تغذیه به آن اکستراکت می گویند و با خشک کردن بدست می آید خشک کردن از ساده ترین و متداول ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن. بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود .
ترکیبات شیمیایی میوه ها
خواص میوه ها
فرایند تولید لواشک
روش تولید و ویژگی های تمر هندی
ویژگی های فیزیکی تمر هندی
اصول آماده سازی و فراوری تمر هندی
فرایند تولید آلوچه فراوری شده
روش کلی تولید لواشک و آلوچه ی فراوری شده
ترکیبات شیمیایی میوه ها
لواشک خرما:
تاریخچه خرما
درخت خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته برای انسان است پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناس ی آغاز شده اما زمان پی بردن انسان به ارزش غذائی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد می رسد .مبداء اصلی این گیاه بدرستی مشخص نیست. بعضی از دانشمندان مبداء اصلی آن را در اسیا و کرانه های خلیج فارس و گروهی دیگر زیست گاه اصلی خرما را شمال آفریقا یا شبه قاره هند می دانند. بر اساس شواهد باستان شناسی قدمت کشت نخل خرما در ایران به بیش از شش هزار سال می رسد . در حال حاضر خرما در هر پنج قاره دنیا و در بیش از 30 کشور کشت و مورد بهره برداری قرار گرفته است
اهمیت نخل خرما و جایگاه آن در کشور ایران
خواص خرما
ارزش غذایی خرما در 100 گرم
انواع خرما
نام و کد محصول
نام محصول : لواشک خرما و ..........
بررسی اجمالی تکنولوژی فرایند تولید لواشک خرما :
تولید انواع لواشک و لواشک خرما