نوع فایل : ورد
تعداد صفحات : 56 صفحه
با 30 % تخفیف ویژه فقط 3900 تومان
انرژی الکتریکی ، امروزه به عنوان عمده ترین منبع انرژی مصرفی در جهان مطرح است . اغلب فعالیتهای اقتصادی ، صنعتی و حتی زندگی روزمره به نوعی بر پایه استفاده از این انرژی شکل گرفته و بسرعت در حال توسعه هستند .
با توجه به برتریهای مختلف این انرژی نسبت به سایر انرژی ها ، مانند سادگی تبدیل ، عدم ایجاد آلودگی و سهولت در انتقال ، منابع انرژی اولیه دیگر مانند نفت و گاز عموماً ابتدا به این انرژی تبدیل شده و سپس به مصرف می رسند .
در اوایل استفاده از انرژی الکتریکی ، تولید و مصرف آن به صورت محلی انجام می شد . به این معنی که در هر منطقه محدود یک نیروگاه کوچک احداث شده و مصرف آن منطقه را تامین می کرد .
با گسترش شهرها و صنعتی شدن کشورها میزان تقاضا برای انرژی الکتریکی به شدت افزایش یافت و به این ترتیب احداث نیروگاههای کوچک دیگر مناسب به نظر نمی رسید و به این ترتیب بحث احداث نیروگاههای بزرگ و انتقال انرژی الکتریکی به نقاط دور مطرح گردید .
امروزه در هر کشور چندین نیروگاه بزرگ عمل تولید انرژی الکتریکی را انجام داده و سپس این انرژی بوسیله خطوط انتقال به نقاط مختلف کشور منتقل می شود . به این ترتیب شبکه های انتقال انرژی شکل گرفت .
شبکه های انتقال انرژی برای انتقال انرژی تولیدی به سوی مراکز مختلف مصرف ، نیازمند عملکردهایی مانند تغییر سطح ولتاژ ، انجام کلید زنی و گرفتن انشعاب برای مسیریابی مختلف و جبرانسازی توان راکتیو هستند .
این اعمال عمدتاً در پستهای فشار قوی انجام می شود . براین اساس ، انرژی الکتریکی پس از عبور از مسیر انتقال وارد یک پست فشار قوی می شود . سپس بوسیله تجهیزاتی مانند ترانسفورماتور قدرت ، کلیدهای فشار قوی و غیره ، اعمالی مانند تغییر سطح ولتاژ ، توزیع بین فیدرهای مختلف و غیره در پست انجام می شود .
این پروژه در 8 فصل ارائه می گردد :
فصل 1: پست های فشار قوی و پیش بینی ظرفیت ها ولتاژ و بار
فصل 2: تعیین ظرفیت و تعداد ترانسفورماتورهای قدرت
فصل 3: انتخاب کلید قدرت
فصل 4: سکسیونر
فصل 5: انتخاب ترانسفورماتورهای جریان
فصل 6: انتخاب شینه ها
فصل 7: انتخاب ایزولاتورها
فصل 8 : انتخاب موج گیرها
با 30 % تخفیف ویژه فقط 3900 تومان
دانلود تحقیق پست های فشار قوی