شلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:۲۶
فهرست و توضیحات:
چکیده
مقدمه
پیشگفتار
چکیده :
در این مقاله MPLS (Multi-Protocol Label Switching) را از لحاظ تاریخی بررسی کرده و مزایا و اهداف و ویژگیها و چگونگی مسیریابی و علامت گذاری و جریان داده و LIB را در آن شرح میدهیم. سپس کاربرد آن را در مهندسی ترافیک، CoS، QoS و VPNهای لایه 2 و لایه 3 بیان میکنیم.
کلمات کلیدی:
OPSF, RFC, IETF, IBM, ATM, QoS, IP, MPLS, RSVP-TE, LIB, FEC, LSP, VPN, TDM, BGP, Constraint-Based Routing, QoS, CoS, Traffic Engineering, IGP, VPL, VRF, PE, CE, Frame Relay
سرویسها و شبکههای ارتباطی امروزی، بر روی یک الگوی مترمرکز و به هم نزدیک شده IP نقل مکان میکنند. سوئیچینگ برچسب چند پروتکله یا MPLS (Multi Protocol Label Switching) به عنوان یک کلید قدرتمند تکنولوژی برای این نقل مکان پدیدار شده است و به این جهت اینگونه نامیده می شود که پروتکل شبکه استفاده کننده از MPLS میتواند IP یا هر پروتکل دیگری مثل IP باشد. ارزش تکنولوژی MPLS برای تحویل سرویسهای جدید کاملاً ثابت شده است و این تکنولوژی نقل مکان از یک شبکه قدیم به جدید را اجازه میدهد و هم شبکههای قدیم و جدید را پشتیبانی میکند. همچنین MPLS در افزایش کیفیت خدمات QoS و فراهم کردن سطح مناسبی از امنیت، نقش بسزایی را ایفا میکند.
MPLS درخواست بزرگی برای فراهم کنندههای ارتباطات میباشد به این علت که تنوع سرویسها را میتواند به خوبی هندل کند. MPLS در سرمایهگذاری شبکههای بزرگ سازمان و تشکلاتی مانند کمپانیهای سرمایهگذاری و تکنولوژی و آژانسها و ارتش و نظام نیز ایفای نقش میکند.
مقاله MPLS