فهرست مطالب کتاب اموزشی انبه
آفات مهم درختان انبه
مگس میوه انبه
پشه گل آذین انبه
پشه گالزا انبه
زنجرک انبه
کنه جوانه خوار انبه
سن قهوه ای انبه
تریپس انبه
حشرات سپردار
بیماری های مهم درختان انبه
زوال انبه
سفیدک پودری انبه
آنتراکنوز انبه
لکه سیاه یا پوسیدگی آلترناریایی انبه
لکه سیاه باکتریایی (شانکر سیاه) انبه
فلس فلسی شدن وایجادگال روی پوست درخت انبه
عارضه بدشکلی انبه
عوارض فیزیولوژیکی انبه
زوال (ازهم گسیختگی)داخلی
عوارض ناشی از شوری و عناصر غذایی
مقدمه
انبه معروف به سلطان میوه ها قابلیت منحصر به فردی در ارتقاء کیفی سطح زندگی خانوارهای روستایی دارد و این درخت با ارزش می تواند برای کشاورزان منطقه درآمد کافی به همراه داشته باشد. قدمت کشت انبه در استان هرمزگان به حدود 300 سال می رسد.
این سابقه طولانی از نشانه های سازگاری این درخت با شرایط محیطی استان و علاقه مردم منطقه به کشت آن می باشد. باغات انبه استان هرمزگان بصورت عمده در شهرستان های میناب، رودان و دهستان سیاهو از توابع شهرستان بندرعباس پراکنده می باشد.
این درخت بومی هندوستان، برمه و یا مالزی است و از حدود چهار هزار سال پیش از میان نباتات گرمسیری در بین کشورهای مختلف جهان به خوبی شناخته شده است. انبه دارای زیستگاه نسبتاً وسیعی است. این مناطق در بین عرض جغرافیایی 35 درجه شمالی و جنوبی قرار دارد و هم اکنون در بیشتر کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیا کاشت و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وجود ارقام مختلف انبه با منشأ بذری، پدیده های جوی به ویژه بارندگی، رطوبت زیاد، کمبود عناصر غذایی، پدیده سال آوری، بر هم خوردن توازن هورمونی و از همه مهمترآفات وبیماری ها از جمله عواملی هستند که باعث کاهش باروری و کمبود محصول انبه می شوند. در این کتاب شما با آن دسته از آفات و بیماری های انبه که از اهمیت بیشتری برخوردارند، آشنا می شوید.
دانلود کتاب آموزشی آفات و بیماری های انبه