ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

آزمایشات شیمی

اختصاصی از ژیکو آزمایشات شیمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 4

 

موضوع آزمایش:

کروماتوگرافی

تئوری آزمایش:

کروماتوگرافی روشی برای جدا سازی است که امروزه کاربرد وسیعی در صنعت و زیست دارد این روش نخستین بار به وسیله گیاه پزشک روسی معرفی شد او از این روش برای جدا سازی مواد رنگی استفاده کرد از این رو کروماتوگرافی یا رنگ نگاری را بر آن نام نهادند. در همه روش های کروماتوگرافی دو فاز وجود دارد یکی فاز بدون حرکت (ساکن) که پایه مواد است و دیگری پیوسته جریان دارد و فاز متحرک گویند که باعث جدا کردن است

اساس جدا سازی بر اساس نوعی کروماتوگرافی: اندازه

بار ( قطبیت )

حلالیت

حجم

اشکال مختلف دستگاه کروماتوگرافی :

فاز ثابت : تخت

فاز ثابت : ستونی

کروماتوگرافی کاغذی (P.C ) :

این روش بر پایه حرکت حلال روی نوارهایی از کاغذ صافی استوار است ( چون کاغذ از سلولز ساخته شده قطبی و دارای مقدار زیادی OH می باشد )

با این روش می توان رنگ های تشکیل دهنده جوهر سیاه را جدا سازی و شناسایی کرد . در این روش فاز ثابت عکس فاز متحرک است یعنی اگر فاز متحرک قطبی باشد فاز ثابت باید غیر قطبی باشد .

برای انجام کروماتوگرافی کاغذی یک یا چند قطره از محلول آن را نزدیک انتهای قطعه ای از کاغذ صافی می چکاند ( لکه گذاری ) بعد از خشک شدن قطره ها کاغذ را از قسمت لکه گذاری شده در حلال مناسبی فرو می برند بدون اینکه لکه وارد حلال شود حلال هم زمان با حرکت خود در طول کاغذ مواد را از لکه حل کرده با خود بالا می برد هر دو با سرعتی متفاوتی نسبت به بقیه حرکت می کنند جریان حلال تا مدت زمان معینی ادامه می یابد سپس کاغذ را خشک می کنند و مواد جدا شده در صورت رنگی بودن بی رنگ مشاهده می شوند

علاوه بر جداسازی رنگ ها , جدا سازی و شناسایی آمینو اسید ها موجود در آب میوه و جدا سازی و شناسایی قند ها به طور مجزا از طریق کروماتوگرافی امکان پذیر است

کروماتوگرافی لایه نازک ( TCL )

در این روش یک لایه نازک از یک ماده جامد روى شیشه مالیده میشود (فاز ثابت)

کروماتوگرافى غربالى بر اساس سایز مولکولها:

کروماتوگرافى مایع با فشار بالا یا کاربرد با روش هاى بالا بیشتر براى

شناسایى استفاده مى شود ولى هم براى شناسایى و هم براى مقدار.

کروماتوگرافى ستونى : 1)تعویض یونى

2)غربالى

3) با فشار بالا

براى جدا کردن اجزاى یک مخلوط مى توان از ستون شیشه اى یا پلاستیکی استفاده کرد

ستون با ماده جامد مانند الومینیوم اکسید (فاز ساکن) پر شده و با حلالى مانند

هگزان (فاز متحرک) پوشیده شده است. مقدار کمى از مخلوط در حلال حل شده

از بالا وارد ستون میشود. اجزاى مخلوط در بالاى ستون جذب فاز ساکن میشوند

سپس حلال تازه را پیوسته از بالا روی ستون می ریزند. حلال با عبور از میان

ستون اجزاى مخلوط را با خود حمل می کند و سرعت حرکت هر جزء به میزان

چسبندگی ان روى فاز ساکن بستگی دارد به این ترتیب ماده ای که چسبندگی کمترى دارد سریعتر از ستون خارج می شود و این روش برای جدا سازی

یون ها به کار می رود.

انجام ازمایش:

وسایل آزمایش :

کاغذ سفید – خط کش – مقدار کافی از یون های آهن و مس و نیکل و منگز و مقداری استون و برای هر کدام از این یون ها یک قطره چکان نیاز داریم البته برای تسریع در خشک شدن کاغذ یک وسیله گرمایی غیر مستقیم داشته باشیم و همچنین یک بشر و در پوش آن

روش کار :

حال روش کار به این صورت است که کاغذ سفید را برداشته و از پایین با خط کش 5 قسمت می کنیم و با مداد در پایین برگه علامتی گذاشته چون مداد کربن گرافیت است که غیر قطبی است و به همین دلیل در کاغذ جا به جا نمی شود در هر قسمت نام یک یون را نوشته و با قطره چکان یک قطره روی آن نقطه ریخته و آن را خشک میکنیم و چندین بار این کار را تکرار می کنیم تا غلظت مواد در سطح کاغذ زیاد شود و کاغذ را گذاشته تا خشک شود در بشر 2 میلی ایتر آب و 4میلی لیترهیدرو کلریک اسید و 19 میلی لیتر استون ریخته و در پوش را گذاشته تا بخار شود سپس کاغذ را درون تانک ( بشر ) گذاشته

نکته :

تانک نباید تکان بخورد چون در آزمایش خلل پیش می آید هنگامی که مایع 2 یا 3 سانتی متر بالا آمد آن را برداشته و خشک می کنیم بعد از خشک کردن روی کاغذ را آغشته به دی متیل اکسیم می کنیم سپس آن را هم خشک کرده و روی آن هیدروکسید آمونیوم ریخته و خشک کرده

مشاهدات:

در هنگام خشک کردن کاغذ دود سفید رنگی از کاغذ بلند می شود و همچنین توصیه می شود اصلا محلول HCL و آب و استون را بو نکنید که بخار آن یه شدت تند می باشد بعد از خشک شدن کاغذ رنگ های قرمز متمایل به صورتی – آبی متمایل به سبز – قهوه ای – قهوه ای سوخته پدیدار می شود

محاسبات :

این آزمایش محاسبات چندانی ندارد و فقط یک فرمول :

Rf = فاصله طی شده توسط فاز متحرک / فاصله طی شده توسط لکه

که با این روش می توان نام یون یا یون ها را گفت

نتایج :

از رنگ های مشاهده شده استنباط می شود که رنگ قرمز در پایین نشان دهنده نیکل و آبی نشان دهنده مس و قهوای در بالا نشان دهنده آهن است

موضوع آزمایش:

تتراسیون

تئوری آزمایش :

اندازه گیری غلظت یک محلول با افزون یک محلول استاندارد به ان را تتراسیون گویند. در تتراسیون حتما باید بین در محلول واکنش اتفاق بیفتد مثلا برای اندازه گیری غلظت HCL انرا با باز و بلعکس بازها را با اسید مخطوط می کنبم.

برای مشخص کردن غلظت تیتر شونده ان را داخل ارلن می ریزیم(اسید)و تیتر کننده که غلظتش مشخصاست را داخل بورت می ریزیم(باز)

روش آزمایش :

ابتدا درب بورت را باز کرده تا واکنش تمام شود و وقتی واکنش تمام می شود که ارلن خنثی شود یعنی مواد داخل ان و خنثی شدن را به وسیله شنا ساگر مشخص می کنیم به طور کلی شناساگرهاسه دسته هستندکه هر یکدر اسید و خنثی رنگ مخصوصی دارند.

رنگ در محلول های مختلف

شناساگر اسیدی خنثی بازی

لیتموس سرخ بنفش ابی

فنول فتالین بی رنگ بی رنگ ارغوانی

متیل اورنج سرخ نارنجی زرد

باید توجه داشت که شناساگر را باید وارد تیتر شونده(ارلن)بریزیم به مقدار 2 یا 3 قطره در پایان تتراسیون تعداد وزن های واکنش دهنده با هم برابرند یعنی:

N1v1=n2v2


دانلود با لینک مستقیم


آزمایشات شیمی

تحقیق درمورد آشنایی با سیستم‌های اطلاعات

اختصاصی از ژیکو تحقیق درمورد آشنایی با سیستم‌های اطلاعات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 9

 

آشنایی با سیستم‌های اطلاعات

چکیده

در این مقاله سیستم های اطلاعات و سیستم های اطلاعات سازمانی تعریف می‌شوند و انواع معمول سیستم های اطلاعات سازمانی شامل سیستم‌ پردازش مبادلات، سیستم اطلاعات مدیریت و سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری شرح داده می‌شوند.

کلیدواژه : سیستم اطلاعات؛ سیستم اطلاعاتی؛ سیستم اطلاعات سازمانی؛ سیستم پردازش مبادلات (TPS)؛ سیستم اطلاعات مدیریت (MIS)؛ سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری (DSS)

 

1- تعریف سیستم‌های اطلاعات

سیستم اطلاعات1 عبارت است از یک سیستم کامل طراحی شده برای تولید، جمع‌آوری، سازماندهی، ذخیره، بازیابی و اشاعه اطلاعات در یک مؤسسه، سازمان یا هر حوزه تعریف شده دیگر از جامعه.

سیستم اطلاعات سازمانی2 یک سیستم اطلاعات برای کار بر روی اطلاعاتی است که به خود سازمان مربوط می‌شوند. اگر سازمانی کار تولید، جمع‌آوری و اشاعه اطلاعات آماری جمعیت کشور را به عهده دارد و برای این وظیفه از یک سیستم‌ اطلاعات استفاده می‌کند این سیستم اطلاعات، یک سیستم اطلاعات سازمانی نیست اما سیستم اطلاعات نیروی انسانی یا سیستم حسابداری این سازمان از جمله سیستم‌های اطلاعات سازمانی آن محسوب می‌شوند.

سیستم‌های اطلاعات سازمانی برای سه مورد انجام عملیات، کنترل عملیات، و تصمیم‌گیری در سازمانها استفاده می‌شوند. سیستم‌های اطلاعات سازمانی می‌توانند به صورت دستی یا کامپیوتری یا ترکیبی از دستی و کامپیوتری اجرا شوند.

2- انواع معمول سیستم‌های اطلاعات سازمانی عبارتند از:

سیستم‌ پردازش مبادلات3: سیستم‌های اطلاعات سازمانی که از طریق تعریف فرایندها و رویه‌ها و پردازش اطلاعات، انجام و کنترل عملیات سازمان را به عهده می‌گیرند. سیستم‌های انبارداری، کارگزینی، حسابداری، تدارکات، مدیریت قراردادها، فروش، کنترل موجودی، اموال، پشنهادات داخلی، مدیریت نظرات مشتریان، آموزش و . . . سیستم‌های پردازش عملیات هستند.

 

 

سیستم اطلاعات مدیریت4: گونه‌ای از سیستم‌های اطلاعات سازمانی کامپیوتری که اطلاعات داخلی سازمان را از سیستم‌های پردازش عملیات می‌گیرند و آنها را در قالب‌های بامعنی و مفید به عنوان گزارش‌های مدیریت خلاصه می‌کنند تا در انجام وظایف مدیریتی مانند کنترل و تصمیم‌گیری استفاده شوند.

سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری5: گونه‌ای از سیستم‌های اطلاعات سازمانی کامپیوتری که در تصمیم‌گیریهای نیازمند مدلسازی، فرمولبندی، محاسبه، مقایسه، انتخاب بهترین گزینه یا پیش‌بینی سناریوهای محتمل به مدیریت کمک می‌کنند.

تحلیل و طراحی سیستم‌های اطلاعات، تخصصی است که با استفاده از آن یک سیستم اطلاعات سازمانی تعریف، تحلیل، طراحی و اجرا می‌شود.

پی‌نوشت‌ها


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درمورد آشنایی با سیستم‌های اطلاعات

دانلود پاورپوینت الگوریتم و فلوچارت - 63 اسلاید

اختصاصی از ژیکو دانلود پاورپوینت الگوریتم و فلوچارت - 63 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت الگوریتم و فلوچارت - 63 اسلاید


دانلود پاورپوینت الگوریتم و فلوچارت - 63 اسلاید

 

 

هر دستورالعملی که مراحل انجام کاری را با زبانی دقیق و با جزئیات کافی بیان نماید بطوریکه ترتیب مراحل و شرط خاتمه عملیات در آن کاملا“ مشخص شده باشد را الگوریتم گویند

برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت الگوریتم و فلوچارت - 63 اسلاید

آماده کردن ترکیب آمیلوز

اختصاصی از ژیکو آماده کردن ترکیب آمیلوز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

 

آماده کردن ترکیب آمیلوز در برگهای Arabidopsis

مکانیسم ترکیب آمیلوز را در برگ های Arabidopsis با استفاده از تکنیک های برچسب زنی C بررسی کردیم. در ابتدا این فرضیه را امتحان کردیم که ممکن است malto – oligosaccharides (MOS) به عنوان چاشنی (آستر) برای سنتاز 1 نشاسته ای که دارای دانه های محدود است عمل کند. متوجه شدیم ترکیب افزوده شده آمیلوز در دانه ها جدا شده نشاسته با گلوکز ADP تهیه می شود و MOS تهیه می شود و MOS که با دانه ها مقایسه شده با گلوکز ADP تهیه می گردد. علاوه بر این، با استفاده از گیاهان تغییر پذیر (Matant) جمع آوری کننده MOS متوجه شدیم که نسبت به نوع وحشی آمیلوز بیشتری ترکیب گردید که به مقدار MOS در Vivo ارتباط دارد. زمانی که گیاهان تغییر پذیر و نوع وحشی در موقعیت هایی که هر دو خطوط دارای محتوی مشابه MOS هستند، آزمایش گردیدند، هیچ تفاوتی در ترکیب آمیلوز مشاهده نشده همچنین فرضیه ای را آزمایش کردیم که ممکن است شاخه های آمیلو پکتین به عنوان چاشنی برای سینتاز 1 نشاسته ای که دارای دانه های محدود است عمل کند. در این مدل شاخه های کشیده آمیلو پکتین برای شکل دادن آمیلوز پشت سر هم شکافته می شوند. آزمایشات تعقیب پالس (ضربه) را انجام دادیم پالس گلوکز ADP برای دانه های جدا شده نشاسته یا CO2 را برای گیاهان سالم به کار بردیم، و با دوره تعقیب در اشکال فرعی بدون برچسب دنبال شد. هیچ انتقال برچسب را از قسمتی از آمیلو پکتین به بخش آمیلوز نشاسته در دانه های جدا شده نشاسته و برگ های سالم با وجود تنوع دوره زمانی تجارب و با استفاده از مسیر تغییر پذیری که نشاسته با مقدار بالایی آمیلوز در آن ترکیب می شود، کشف نکردیم. بنابراین هیچ مدرکی در ترکیب آمیلوز آستر شده Arabidopsis در Arabidopsis وجود ندارد. در نظر می گیریم که MOS آسترهایی برای ترکیب آمیلوز در برگ های Arabidopsis هستند.

نشاسته از دو پلیمر گلوکان (glucan): آمیلو پکتین و آمیلوز تشکیل شده است % 70 یا بیشتر نشاسته گیاهان نوع وحشی، آمیلوپکتین است. آن مولکول بزرگی است که به اندازه زیادی شاخه بندی شده در حالی که آمیلوز کوچکتر بوده و زیاد شاخه بندی نشده است مولکول های آمیلو پکتین برای شکل دادن ماتریکس نیمه بلوری سازماندهی شده اند و مولکول های آمیلوز در حالت نامنظمی در این ماتریکس قرار دارند. آمیلوز و آمیلو پکتین به طور همزمان در طور بیوسنتز دانه نشاسته ترکیب می شوند. بررسی ضد حسی و جهشی نشان داده که ستیاز نشاسته دانه محدود آنزیم 1 منحصرا مسئول ترکیب آمیلوز است. ایزو فرم های سیتاز نشاسته که مسئول ترکیب آمیلو پکتین هستند اساسا به همراه بخشی از این پروتئین هایی که در ماتریکس دانه گنجانده شده اند در شکل قابل حل Plastid جای گرفته اند. بنابراین، حتی زمانی که دانه ها محدود هستند این ایزوفرم ها آمیلوز را ترکیب نمی کنند.

GPSS انتقال باقیمانده گلوکزی یک ADP-GlC را در انتهای کاهش ناپذیر آستر گلوکان کاتالیز میکند، اما نوع این آستر در Vivo مشخص نیست. در ابتدا، ممکن است MOS قابل حل به عنوان استر برای ترکیب آمیلوز عمل کند. زمانی که با دانه های مجزای نشاسته نخود فرنگی، سیب زمینی و جلبک سبز غیر سلولی Chlamydomonas reinhardtii تهیه می شود، MOS بین دو و هفت واحد گلوکز در طول برای شکل دادن آمیلوز در حدود ماتریکس دانه از طریق افزودن گلوکز از گلوکز ADP کشیده می شوند دوما ممکن است شاخه های آمیلو پکتین در حدود ماتریکس از طریق GBSS کشیده و سپس برای شکل دادن آمیلوز شکافته شوند. کار اخیر با دانه های نشاسته که از C. reinhardtii جدا شده این ایده را تضمین کرده است. Vandewal و همکارانش دریافتند که گلوکز گلوکز ADP داخل بخشی از آمیلو پکتین ادغام می شود اما در طول رشد نهفته دانه ها، به بخش آمیلوز انتقال می یابد. در طی این رشد نهفته نیز محتوی آمیلوز در دانه ها افزایش می یابد. این نتایج مطابق ایده ای است که آمیلو پکتین برای GBSS آستر است و آمیلوز از طریق شکافتن زنجیره طولنی توسط فعل و انفعال آنزیمی نامشخص شکل می یابد.

GBSS در حدود دانه های نشاسته ای که از سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و embryos نخود فرنگی جدا شده نیز می تواند گلوکز از گلوکز ADP به شاخه های آمیلو پکتین انتقال دهد. بنابراین برای این گونه هایی که شاخه ها برای شکل دادن آمیلوز شکافته می شوند مدرکی وجود ندارد.

هر دو مدل برا چیدن برگ و ترکیب آمیلوز براساس آزمایشاتی است که در Uitro (مایع زجاجیه) انجام شده اگر چه با فراهم آوردن سرنخ های حیاتی، چنین آزمایشاتی نمی تواند نوع آستر را برای ترکیب آمیلوز در Vivo آنزیم های قابل حل ترکیب نشاسته سایر اجزای Plastid شسته شده و ترکیبات آمیلوز در انزوا روی می دهد. این ممکن است شامل فاکتورهایی نشود که بر ترکیب آمیلوز در


دانلود با لینک مستقیم


آماده کردن ترکیب آمیلوز

مقاله سل ریه

اختصاصی از ژیکو مقاله سل ریه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله سل ریه


مقاله سل ریه

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:10

What is TB?

Tuberculosis (TB) is an infectious disease caused by a germ called the tubercle bacillus. Tuberculosis is contagious - anyone can catch it. Some people are more at risk of catching TB than others.

The TB germ enters your body as you breathe. It usually settles in your lungs. From there, it can spread to other parts of your body, including your central nervous system, your bones, and your joints.

In Canada, TB control is very good, but there are still Canadians who get TB. Across the world, TB is considered one of the deadliest infectious diseases, especially in developing countries. In many places, the TB epidemic is made worse by the HIV/ AIDS epidemic. Read more about the world TB epidemic and how the Lung Association is involved in fighting TB.

TB can occur in animals, too.

Inactive TB: TB infection

When you are first infected with the TB germ, you don?t usually get sick right away. But the germ stays in your body, in an inactive state. This is called inactive TB.

The TB germ can become active at any time in your life. When the germ becomes active, it causes the disease known as tuberculosis or TB.

If you have inactive TB, you can take medicine to prevent the TB germ from becoming active and giving you TB disease.

Active TB : TB disease

Active TB means the TB germ in your body has become active, and has caused the disease TB. You will have symptoms of active TB disease, including cough, fever, weight loss, and more.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله سل ریه