ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه گزارش کارآموزی حسابداری شرکت فرآورده لبنی

اختصاصی از ژیکو پروژه گزارش کارآموزی حسابداری شرکت فرآورده لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه گزارش کارآموزی حسابداری شرکت فرآورده لبنی


پروژه گزارش کارآموزی حسابداری شرکت فرآورده لبنی

دانلود گزارش کارآموزی حسابداری شرکت فرآورده لبنی

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: 37

 

 

 

 

 

فهرست:

مقدمه                                

کلیات دررابطه باشرکت                     

1- نحوه جمع آوری اطلاعات کارکرد ماهانه

     1-1 حسابهای ترازنامه ای               

    2-1 فهرست حسابهای سود وزیانی           

    3-1 بهای تمام شده کالای فروخته شده        

    4-1 سیستم حسابداری صنعتی کارخانه          

    5-1 حساب کسر واضافات مواد            

2- سیستم حقوق ودستمزد شرکت             

3- چگونگی محاسبه حقوق ونحوه پرداخت آن     

1-3 دستمزد اوقات تلف شده                 

2-3 ذخیره دستمزد ایام مرخصی              

3-3 پرداخت مساعده                     

4- کنترل های لازم برای کارکردها وپرداخت حقوق      

 

مقدمه:

به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند.

اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود نصف استانداردهای مطلوب می باشد.

کلیات در رابطه با شرکت :

کارخانه فرآورده های لبنی کلات( لبنوش) سهامی خاص یکی از مراکز تولید         مهم ترین مواد غذایی در کشور می باشد. این کارخانه و سایر کارخانجات تولید کننده محصولات لبنی در استان خراسان زیر نظر مستقیم شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان قرار دارد. شرکت تعاونی تولید کنندگان محصولات لبنی در سال 71 با همکاری جهاد کشاورزی و اداره کل تعاون استان خراسان جهت ارائه خدمت به واحد های فرآوری لبنیات پاستوریزه و تامین نیاز آن ها و فروش تولیداتشان تشکیل گردید و هم  اکنون 45 کارخانه را در استان خراسان تحت پوشش خود دارد.

نحوه جمع آوری اطلاعات کارکرد ماهانه


دانلود با لینک مستقیم


پروژه گزارش کارآموزی حسابداری شرکت فرآورده لبنی

دانلود مقاله کامل درباره تغذیه

اختصاصی از ژیکو دانلود مقاله کامل درباره تغذیه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 14

 

مقدمه :

حفظ تعادل مواد غذایی در کودکان به آسانی میسر نیست زیرا نیازهای غذایی آنها با رشدشان تغییر می‌کند علاوه بر این که سلیقه و عادات غذایی و میزان فعالیت‌شان نیز متغیر است. نیازهای غذایی یک کودک براساس سن ، سایز و متابولیسم بدن، شرایط سلامت آنها و سایر عوامل عوض می‌شود.نوزادان همه نیازهای غذایی‌شان را از طریق شیر مادر یا شیر خشک تامین می‌کنند.سنی که در آن کودک می‌تواند غذای جامد دریافت کند متفاوت است. تغذیه کودکان بالای دو سال به استثنای میزان کالری مورد نیازشان مانند بزرگسالان است.به طوری که آنان نیز نیازمند طبقه‌بندی مناسب مواد مغذی، ویتامین‌ها (مانند ویتامین C) و املاح معدنی (مانند کلسیم، آهن) برای رشد، تکامل و عملکرد بدنشان هستند.

سوء تغذیه کودکان در 3 سال اول زندگی، غیر قابل جبران است

نماینده یونیسف در ایران با اشاره به شیوع 5/5 درصدی سوء تغذیه در بین کودکان ایرانی گفت: 80 درصد ظرفیت مغز انسان در سه سال اول زندگی شکل می‌گیرد بنابراین سوء تغذیه در این مدت غیر قابل جبران است.

کریستین سالازار، نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد در ایران امروز در نشست خبری در آستانه هفته سلامت در دفتر سازمان ملل، افزود: صندوق کودکان سازمان ملل از سال 1949 برای رسیدگی به بهداشت و سلامت کودکان فعالیت می‌کند و ایران و پاکستان جزء اولین کشورهایی هستند که همکاری با یونیسف را آغاز کردند. یکی از مسائل مهم مرتبط با سلامت کودکان سوء تغذیه آنهاست، در ایران 5/5 درصد کودکان سوء تغذیه دارند اما سوء تغذیه در برخی مناطق ایران مانند سیستان و بلوچستان و کرمان و برخی شهرهای دیگر به مراتب وضعیت وخیمتری دارد، استانهایی که وضعیت سوء تغذیه کودکان در آنها نگران کننده و زیر استاندارد است و این خلاء و عدم توازن باید حل شود. نیمی از مشکلات کودکان مربوط به سوء تغذیه در زمان خردسالی است و باید با دید توسعه نگر وضع تغذیه کودکان را در ایران بهبود بخشید زیرا 80 درصد ظرفیت مغز انسان در سه سال اول شکل می‌گیرد و اگر در این سالها کودک با سوء تغدیه مواجه باشد در سالهای بعد با مشکلات غیر قابل جبرانی مواجه می‌شود. در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در مورد رتبه ایران از نظر شاخصهای بهداشتی می توان گفت: آمارهای بین المللی نشان می‌دهد که ایران از نظر بسیاری از شاخصهای بهداشتی درحد کشورهایی مثل نیکاراگوئه، اکوادور و اندونزی است البته قضاوت در این زمینه نیازمند تحقیق دقیقتر است. ایران آمارهای ملی خوبی از نظر شاخصهای سلامت دارد اما نمی‌توانیم بگوئیم این شاخصها در کل کشور یکنواخت است و خلاء هایی از این نظر وجود دارد، دسترسی به خدمات بهداشتی در سراسر کشور یکنواخت نیست و تفاوتهای بسیاری وجود دارد. مسئله مهم دیگری که سلامت ایرانیان را متاثر می‌کند ضعف هماهنگی های بین بخشی و آموزش اصول سلامت به مردم است و البته وضعیت بهداشت آب آشامیدنی و بهداشت کودکان نیز در این مورد بسیار موثر است. بیماری ایدز در ایران:

ایران با شیوع پایین بیماری ایدز مواجه است و تلاشهایی که دولت ایران در این زمینه انجام داده است موثر بوده است این بیماری هنوز بیش از همه از طریق سرنگهای آلوده معتادان تزریقی منتقل می‌شود و این گروه خیلی خوب تحت مراقبت هستند اما خانواده های این معتادان تحت خطر هستند. مسئله مهم خطر اپیدمی این بیماری از طریق مقاربت جنسی است که بیشتر گروه جوانان را در معرض خطر قرار می‌دهد البته ایران برای کنترل این خطر برنامه استراتژیک و ملی کنترل ایدز را طراحی کرده است که با هماهنگی سازمان ملل بوده است و قرار است یک نظام آموزشی قوی در مورد ایدز با توجه به اصول اسلامی در ایران برقرار شود. متاسفانه هنوز آگاهی جوانان ایران در مورد ایدز کافی نیست و باید در زمینه روابط دختر و پسر در ایران بیشتر با جوانان صحبت شود و این فقط وظیفه وزارت بهداشت نیست بلکه آموزش و پرورش، رسانه‌ها و NGO ها نیز باید در این زمینه فعال شوند.

دانستنی‌های تغذیه در کودکان

مواد غذایی عبارتند از:- کربوهیدرات‌ها: این ترکیبات منبع اصلی کالری مورد نیاز بدن انسان هستند.توصیه متخصصان تغذیه این است که بین 50 تا 60 درصد کالری روزانه یک فرد از کربوهیدرات‌ها به ویژه نوع مرکب تامین شود.- پروتئین: این مواد در گوشت، مرغ، ماهی، حبوبات، آجیل، تخم‌مرغ و محصولات لبنی یافت می‌شوند.پروتئین‌ها برای ساختن و ترمیم اکثر بافت‌های بدن (مانند عضلات، پوست، اندام‌ها و سیستم ایمنی) ضروری هستند. به طور کلی توصیه می‌شود حدود 10 تا 20 درصد کالری روزانه یک فرد از پروتئین‌ها تامین شود.- چربی‌ها: این ترکیبات که لیپید هم نامیده می‌شوند، در مقدار مناسب برای سلامت حیاتی‌اند. چربی بخشی از غشاء همه سلول‌ها و پوشش اعصاب است که برای عملکرد رسانایی اعصاب اهمیت دارد. توصیه می‌شود بیش از 35 درصد کالری روزانه در رژیم غذایی کودکان بالای دو سال، نوجوانان یا بزرگسالان از چربی تامین نشود.- فیبر: یک ماده غذایی پرکننده است که به حرکت غذا در طول دستگاه هاضمه کمک کرده از یبوست جلوگیری می‌کند. غلات سبوس‌دار، میوه‌ها و سبزیجات تازه منابع خوبی از فیبر هستند.آکادمی طب کودکان امریکا (AAP) توصیه می‌کند مراقبین بهداشتی برای اطمینان از دریافت همه مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح معدنی مورد نیاز، هرم غذایی را به عنوان یک مرجع در نظر گیرند.این هرم غذایی شامل شش پلکان به رنگ‌های مختلف است که هر یک نشانگر یک گروه غذایی خاص شامل دانه‌ها، سبزیجات، میوه‌ها، محصولات لبنی، منابع پروتئینی (مانند گوشت، ماهی، حبوبات، آجیل) و چربی‌ها و روغن‌ها است.همراهی تغذیه مناسب و ورزش به حفظ سلامت و تناسب بدنی کمک می‌کند. تغذیه ضعیف و بی‌تحرکی می‌توانند مشکلات متعددی شامل چاقی، سوءتغذیه و کم‌خونی فقر آهن را در پی داشته باشند.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره تغذیه

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

اختصاصی از ژیکو پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی


پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی صنایع فرآورده های لبنی

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: 156

 

 

 

 

فهرست:

بخش اول: صنایع شیر

مقدمه         

پوکی استخوان بیماری خاموش

  بخش دوم :  شرکت فرآورده های لبنی لبنوش

کلیات درباره شرکت

خلاصه فعالیت تعاونی

تاریخچه شرکت

تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی

چارت سازمانی 

بخش سوم: فرآیند تولید

آزمایشگاه

خطوط تولید

مراحل پاستوریزاسیون شیر

تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه

مراحل ساخت کره پاستوریزه

خط تولید دوغ پاستوریزه

مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده

خط تولید کشک مایع

مراحل تولید پنیر پیتزا

خط تولید پنیر پیتزا

مراحل تولید پنیر پیتزا تند

خط تولید ماست خامه ای

بخش چهارم :انبار و انبارداری شرکت

انبار

انبار های سرپوشیده

انبار های باز

وظایف انباردار

انواع موجودی های انبار

کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی

مدارک خرید

تحویل کالا به انبار

تحویل دائم

نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار

در خواست کالا و مواد از انبار

تحویل وخروج کالا ازانبار

کارتکس انبار

گزارش موجودی از انبار

اصول ایمنی و حفاظت انبار

بخش پنجم : فروش ، تبلیغات و بازار یابی در شرکت 

مقدمه

عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش

بازاریابی و تبلیغات

 مزایای تبلیغات

وظایف مدیر بازاریابی و فروش

بخش ششم : دایره سرپرستی

دایره سرپرستی

نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم

اصول مدیریت و سرپرستی

واحد خرید مواد

خرید های داخلی

در خواست خرید مواد

سفارش کالا به فروشنده

بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده

بخش هفتم : سیستم حسابداری

گردش حساب های صنعتی

فهرست حساب های ترازنامه ای

فهرست  حساب های سود و زیانی

بهای تمام شده کالای فروخته شده

هزینه ها

سایر درآمدها

کسور درآمد

سیستم حسابداری صنعتی کارخانه

مراحل ساخت محصولات

کنترل مواد

کسر و اضافات مواد 

عوامل بهای تمام شده مواد اولیه

نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار

هزینه های مشترک و فرعی کارخانه

کنترل هزینه های دستمزد

حسابداری حقوق و دستمزد 

دستمزد اوقات تلف شده

پاداش کارکنان

ذخیره دستمزد ایام مرخصی

توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه

پرداخت مساعده

انحرافات حقوق و دستمزد

کنترل سربار کارخانه

برآورد هزینه های سربار.

سربار واقعی کارخانه

تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه

بخش هشتم  : تعمیرات و نگهبانی

تعمیرات

نگهبانی

بخش نهم :نتیجه گیری و جمع بندی

توصیه هایی برای موقیت سازمانی

IT چیست ؟

نقش IT در صنعت

کاربرد  IT در R&D  

ضمائم

منابع و ماخذ

 


دانلود با لینک مستقیم


پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

گزارشکار مقاومت مصالح

اختصاصی از ژیکو گزارشکار مقاومت مصالح دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارشکار مقاومت مصالح


گزارشکار مقاومت مصالح

آزمایش تیر نامعین

آزمایش تیر معین

آزمایش مرکز برش 

آزمایش خر پا

و سایر آزمایشات مقاومت مصالح

قابل استفاده برای دانشجویان عمران و مکانیک و کشاورزی و...

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارشکار مقاومت مصالح

تحقیق و بررسی در مورد آزماشا~1

اختصاصی از ژیکو تحقیق و بررسی در مورد آزماشا~1 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 12

 

به نام خدا

آزمایشگاه مقاومت مصالح:

کلیه قطعاتی که در ماشین ها و دستگاه های صنعتی به کاربرده می شود دارای مقاومت و سختی های مربوط به خود هستند که مهندسین بعد از طرح و نیروی یک ماشین یا یک دستگاه صنعتی و کلیه محاسبات مربوط به نیروهای وارده بر هر قطعه از این دستگاه ها می بایست که قطعات فوق و یا قطعه ای با همان جنس از نظر سختی و مقاوت شان مورد آزمایش قرار می دهند تا متوجه شوند آیا قطعات مزبور تحمل نیروها و یا تنش های وارد برخود را دارند یا نه.

این سختی های قطعات توسط ماشین ها و دستگاه های مختلف آزمایش می شوند.

مقاومت مصالح: وقتی جسمی تحت تأثیر نیروی خارجی قرار گیرد بر حسب مقدار و نحوه تأثیر نیرو از خود مقاومت های مختلفی نشان می دهد علمی که نحوه اثر نیرو بر اجسام و عکس العملی که آنها از خود نشان می دهند و بررسی می کنند مقاومت مصالح گویند.

استحکام یا مقاومت:

حداکثر ایستایی قوای داخلی جسمی در مقابل نیروهای خارجی

تنش:

برای سنجش استحکام جنس معمولاً نیرویی که در واحد سطح اثر می کند به حساب آورد و آن را تنش گویم.

تنش نیرو بر حسب نیوتن و نیرو بر حسب N و A سطح مقطع بر حسب میلی متر مربع

مثال: به جسمی نیروی کششی 1800 نیوتن وارد می شود تعیین کنید جسم تأثیر چه تنشی قرار می گیرد؟

6=2*3

 

 

مثال: در صورتی که تنش مجاز قطعه ای دایره شکل برابر 300 مگا پاسکال باشد و تحت اثر نیروی محوری 10 کیلو نیوتن قرار گیرد حداقل قطر مقطع چقدر باید باشد؟

 

 

عنوان آزمایش: رفتار مواد در مقابل نیروهای کششی

هدف آزمایش:

بررسی رفتار الاستیکی و بیشتر پلاستیکی مواد به کمک نمودار تنش و تغییر بُعد نسبی انجام می گیرد برای به دست آوردن چنین نمودارهایی بیشتر از آزمایش کششی استفاده می شود به کمک این آزمایش نه تنها می توان رفتار الاستیکی و مواد را پیشگویی کرد بلکه می توان تعداد زیادی از خواص مکانیکی مواد از قبیل انعطاف پذیری، مقاومت کششی حد الاستیکی و مدول الاستیکی، حد تسلیم و استحکام شکست که برای کاربرد صنعتی مواد حائز اهمیت است را تأیید کرد به وسیله این آزمایش و رسم دیاگرام تنش و تغییر طول نسبی می توان اطلاعات لازم را دربارة چگونگی تأثیر نیرو به ذرات جسم و عکس العملی که جسم با افزایش نیرو از خود نشان می دهد به دست آورد.

عمده ترین عوامل مؤثر بر نمودار در این آزمایش:

تأثیر درجه حرارت و سرعت کشش

وسایل مورد نیاز:

1- دستگاه کشش 2- قطعه فولادی

مشخصات قطعه:

 

 

 

نحوة آزمایش:

قطعه فولادی را بین دو گیره دستگاه می بندیم و تحت تأثیر نیرو قرار می دهیم و ازدیاد طول را نوشته و عمل فوق را با نیروهای بیشتر تا آنجا ادامه می دهیم که جسم از هم گسیخته شود حال اگر مشخصات به دست آمده در آزمایش را در روی محور مختصاتی که محور عمودی آن تنش بوده و محور افقی آن کرنش را نشان می دهد منتقل کنیم و به هم وصل کنیم دیاگرام زیر به دست می آید.

5/8

4/8

8

8

5/7

7

5/6

6

5/5

5

5/4

4

3

5/2

2

5/1

1

F

61/3

84/2

3/2

96/1

34/1

03/1

89/0

72/0

64/0

58/0

49/0

49/0

4/0

34/0

39/0

23/0

15/0

92/176

23/159

54/141

15/106

46/88

77/70

07/53

38/35

019/0

018/0

016/0

013/0

011/0

009/0

007/0

005/0

73/300

23/297

08/283

08/283

39/256

69/247

230

31/212

62/194

12/0

094/0

076/0

065/0

044/0

034/0

029/0

024/0

021/0

********

نمودار افقی صفحه 5

********

آزمایشگاه مقاومت مصالح

E : حد الاستیک


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد آزماشا~1