ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله شرکت تولیدی پارس پلاستیک

اختصاصی از ژیکو دانلود مقاله شرکت تولیدی پارس پلاستیک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله شرکت تولیدی پارس پلاستیک


دانلود مقاله شرکت تولیدی پارس پلاستیک

 

مشخصات این فایل
عنوان: شرکت تولیدی پارس پلاستیک
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 55

این مقاله درمورد تشرکت تولیدی پارس پلاستیک می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله شرکت تولیدی پارس پلاستیک

بررسی های اقتصادی طرح
در آغاز سخن شایسته است که منطقه و شهرستان محل اجرای طرح را از نظر موقعیت اقلیمی اجتماعی اقتصادی مورد بررسی قرار دهیم.
شهرستان فردوس در330کیلومتری جنوب مشهد مقدس و در حاشیه کویر لوت قرار دارد. این شهرستان با شهرستان های گناباد و قاین و...همجوار می باشد.
کشاورزی و دامپروری از اموری است که در زندگی روزمره مردم منطقه نقش درآمد را بازی می کند و میتوان ادعا کرد که معیشت مردم از این رهگذرتأمین میگردد. در شهرستان های جنوبی خراسان به دلیل موقعیت خاص آب وهوایی و نزدیکی به کویر گرم و خشک مرکزی عموماً تأمین آب در زمین های کشاورزی به صورت مسأله و مشکلی جدی مطرح بوده و همین امر باعث شده که کشاورزان در زمین های کوچک و محدود به کشاورزی پرداخته تا قادر به آبیاری کشت و کار خویش باشند طبیعی است که بااین شرایط درآمد مردم متناسب با کشاورزی آنها اندک و ناچیز بوده به نحوی که مناطق جنوبی استان در مقایسه با سایر شهرستان ها محروم تر جلوه نماید.
کمبود درآمد در بخش کشاورزی و به تبع آن در سایر مشاغل موجود باعث گشته که همه ساله شمار چشم گیری از جمعیت روستایی و غیر آن به مراکز جمعیتی بالاخص مراکز استان هجوم آورده و مهاجرت بی رویه ای آغاز گردد. در سالهای .....(ادامه دارد)

کالای رقیب یا جانشین
در زمینه تولید کفش، انواع تولیدات چرمی ، کتانی ورزشی را باید مورد توجه قرار داد. ولی گرانی قیمت تولیدات مذکور و مناسب استفاده از آنها به گونه ای است که با همدیگر در تعارض نیستند وفی الواقع رقیبی  برای هم شمار نمی آیند .
بعبارت دیگر افزایش یا کاهش تولیدات کفش چرمی و ... تأثیری بر رونق بازار کفش پلاستیکی و دمپایی ندارد .
در مورد تولید ظروف پلاستیکی خانگی وصنعتی، ظروف فلزی اعم از مس آلومینیومی ، نیکلی و استیلی میتوانند جانشینی برای ظروف پلاستیکی باشند و یا به بیان روشن تر جوامع امروزی ظروف پلاستیکی را جایگزین ظروف فلزی کرده اند . تنها دلیل این امر ارزانی قیمت ، سبکی کالا و آسیب ناپذیر بودن آن در مقابل ضربه و ... می باشد . این موضوع بدان معنی است که پلاستیک توانسته از رونق بازار ظروف فلزی بکاهد، ولی عکس مسئله درست  نیست .از سوی دیگر تعداد و تنوع تولیدات پلاستیکی دارای حوزه ای گسترده و وسیع است. ظروف پلاستیکی دارای حوزه ای گسترده وسیع است که آن را می توان از سفره غذایی خانواده ها گرفته تا تونلهای پرورش محصولات کشاورزی گل خانه ای و چرخ  .....(ادامه دارد)

تولیدات وظرفیت تولید سالانه
فهرست تولید سالانه در این شرکت به قرار زیر می باشد:

  1. تولید کفش پلاستیکی وکفی به ظرفیت 5/3 تن در سال
  2. تولید ظروف پلاستیکی و صنعتی به ظرفیت 3  تن در سال

روش تولید کفش پلاستیکی توسط دستگاه تزریق مواد پی وی سی صورت
می گیرد مواد پی وی سی پودری هستند که در اثر ترکیب با روغن دی او پی و سایر افزودنیها تبدیل به گرانول مخصوص شده و توسط دستگاه به قالبهایی تزریق می شوند .
انواع کفش پلاستیکی از قبیل دمپایی ، چکمه و کفش در سه سایز مختلف تولید خواهد شد که عبارتند از:
کفش بچگانه (پسرانه و دخترانه ) به میزان روزانه 120جفت ، چون سه چهار جفت آن یک کیلو گرم وزن دارد تولید روزانه 30 کیلو گرم است.
کفش بزرگ پا ( مردانه)  به میزان 100 جفت ، چون هر دو جفت و یک لنگ آن یک کیلو گرم وزن دارد تولید روزانه 40 کیلو گرم است .
بنا براین روزانه 100 کیلو کفش پلاستیکی در انواع مختلف تولید می شود و با توجه به اینکه شرکت در یک سال 324 روز فعالیت دارد، ظرفیت تولید کفش پلاستیکی در سال 3 تن است . 500 کیلو باقیمانده اختصاص به تولید کفی (زیره ) کفش دارد .
از دیگر تولیدات شرکت ظروف پلاستیکی خانگی و صنعتی به میزان سالیانه 3 تن .....(ادامه دارد)

طرحهای توسعه و ابتکارات:
این شرکت در نظر دارد در آینده با آوردن دستگاههای اتوماتیک که با مبلغ زیادی از خارج تهیه می شود تولید محطول خود را دو برابر نموده و بنابراین سطح کیفیت آن نیز بالا میرود و هم چنین طرح های پیشنهادی جهت توسعه کار در سالهای آتی به شرح زیر است:
تولید ظروف یکبار مصرف در انواع قالب های مختلف،وسایل آموزشی و اسباب بازی برای کودکان،کیف سامسونت، خودکار، کیف های مدرسه با قابلیت جمع شوندگی،ایجاد شعباتی در چند شهرستان دیگر و صادرات به کشور های دیگر از .....(ادامه دارد)

بررسی تکنولوژیهای مختلف و انتخاب تکنولوژی مناسب
امروزه با توجه به پیشرفت علوم و فنون بالاخص در زمینه صنعت پتروشیمی و صنایع وابسته به آن ، ماشین آلات متنوعی در کارخانجات تولید محصولات پلاستیکی مشغول به کارند که بنا به نوع ظرفیت تولید قابل انتظار مشخصات فنی این دستگاهها متغییر می باشد در کارخانجاتی که ظرفیتهای تولید بسیار بالایی دارند ( خطوط تولید تمام اتوماتیک استفاده می شود گرچه این ماشین آلات گران قیمت بوده ولی در عوض دارای راندمان بالا و تولیدات مرغوب هستند به گونه ای که شاهد هستیم بعضی از کمپانی های صاحب نام توانسته اند به چنان ظرفیت وکیفیت تولید دست یابند که بازار های جهانی را در انحصار خود بگیرند با توجه به تجارب حاصله که توسط دست اندرکاران تولید داخلی بدست آمده است در واحد مورد بحث از ماشین آلات داخلی استفاده خواهد شد و عمدتاً از کار آنها رضایتی .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله شرکت تولیدی پارس پلاستیک

توصیف پروژه  4
فصل اول:
بررسی های اقتصادی طرح  6
مجوزها و مسائل قانونی  11
مراحل اخذ پروانه  12
فصل دوم:
دستگاه ترزیق پلاستیک دستی جهت تولید کفش و کفی کفش 19
اکسترودر  20
آسیاب خرد کن  20
چرخ خیاطی   20   
وسایل و ابزار شرکتی  20
 مشخصات تاًسیسات و تجهیزات عمومی  21
سالن تولید  23
انبار مواد اولیه  23
انبار محصول  23
ساختمان اداری، رفاهی و خدمات  23
زمین  23
فصل سوم:
بررسی مالی طرح   26
هزینه های سرمایه گذاری طرح  29
هزینه های تولید سالانه  29
چارت تشکیلاتی  34
نمودار وظایف  35
شرح مشخصات شغل  36
عملیات استخدامی  36
قراردا کار موقت    38
نحوه تأمین سرمایه  39
کروکی و پلان شرکت  40
هزینه های عملیاتی  40
هزینه های غیرعملیاتی  42
سرمایه گذاری در گردش طرح  44
صورت های مالی طرح  46
توجیه اقتصادی طرح  49
تبلیغات  50
جدول زمان بندی  51
گزارش بازدید  51
طرح های توسعه و ابتکارات  52
نمونه کالا54


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله شرکت تولیدی پارس پلاستیک

دانلود مقاله بررسی امکان کاهش تلفات انتقال با نصب ترانسفورماتور جابجا کننده فاز

اختصاصی از ژیکو دانلود مقاله بررسی امکان کاهش تلفات انتقال با نصب ترانسفورماتور جابجا کننده فاز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بررسی امکان کاهش تلفات انتقال با نصب ترانسفورماتور جابجا کننده فاز


دانلود مقاله بررسی امکان کاهش تلفات انتقال با نصب ترانسفورماتور جابجا کننده فاز

هدف این مقاله نشان دادن توانایی ترانسفورماتور جابجا کننده فاز (Phase Shifting Transformer)PST در کاهش تلفات سیستم قدرت است. در این راستا ابتدا تواناییهای PST با دیگر ادواتی که توانایی کنترل سیلان قدرت را دارند، مقایسه می شود. سپس شبکه برق منطقه ای تهران و خطوط رابط آن با نواحی مجاور به عنوان شبکه نمونه مطالعه می شود و محل نصب مناسب PST در جهت کاهش تلفات این شبکه مشخص می گردد. شبیه سازیها نشان می دهد که PST نه فقط تلفات برق منطقه ای تهران را کم می کند بلکه توانایی کاهش تلفات کل شبکه سراسری را نیز دارد.

کلمات کلیدی:

ترانسفورماتور جابجا کننده فاز، PST ، کاهش تلفات ، FACTS


1- مقدمه

هدف بهره برداران از سیستم قدرت این است که در حالت دائم توان درخواستی مصرف کننده را تحت ولتاژ  ثابت و فرکانس معین تأمین نمایند. از دیدگاه مسائل کنترلی، بر روی مصرف کننده نمی توان محدودیتهای زیادی اعمال نمود. در نتیجهع کنترل اصلی در شبکه برق روی تولید و انتقال است. طراحان در طراحیهای اولیه مربوط به سیستم تولید و انتقال،‌قابلیت تولید و انتقال درخواستی را مدنظر قرار می دهند. ولی با گذشت زمان تغییراتی از قبیل رشد مصرف، اتصال شبکه ها به یکدیگر و تأسیس نیروگاهها و خطوط انتقال جدید این توازن را برهم زده و محدودیتهایی را در بهره برداری از شبکه قدرت به وجود می آورد.

در شبکه های غربالی اتصال شبکه ها در کنار مزایای زیادی که دارد، دارای مشکلات عدیده ای نیز هست. از جمله این مشکلات عبور توان در مسیرهای ناخواسته در سیستم انتقال است. این مسئله می تواند موجب افزایش بار غیرمجاز و عدم بهره برداری بهینه از سیستم قدرت شود. لذا بایستی بطریقی توان عبوری از یک مسیر را کنترل نمود.

در نواحی با خطوط طولانی، مسئله فوق مشکل ساز نیست، بلکه مشکل عمده مسئله حد پایداری گذرا و افت ولتاژ غیرمجاز است. به این معنی که برای حفظ پایداری شبکه و تثبیت سطح ولتاژ مجاز، توان عبوری در سیستم انتقال باید محدود شود. درنتیجه این مشکل باعث می گردد که ظرفیت بارپذیری (Load ability) خطوط، همراه با افزایش طول خطوط، شدیداً ‌کاهش یابد.

جهت رفع نواقص فوق الذکر و افزایش بهره وری از سیستم های انتقال قدرت، راه حلهای موجود عبارتند از:

- اعمال تغییرات توپولوژیک مانند احداث خطوط جدید، تغییر قطر و تعداد هادیها در فاز و یا نصب خازن سری

- کاربرد خطوط انتقال (rect Current High Voltage Di-)HVDC

- کاربرد تجهیزات (mission System Flexible AC Trans-)FACTS

این راه حلها را باید از لحاظ:

- کنترل سیلان قدرت در حالت دائم،

- کنترل سیلان قدرت در بین دو حالت کاری متفاوت ، مثلاً‌کنترل اضافه با محتمل تجهیزات به علت خروج یکی از تجهیزات

- کنترل سیلان قدرت در حین شرایط دینامیک، گذار بررسی و مقایسه نمود[1].

موردی را که این مقاله دنبال می کند،‌مورد اول یعنی کنترل پخش بار در حالت دائم است و هدفی که از کنترل سیلان قدرت دارد این است که وضعیت موجود سیلان قدرت را در خطوط انتقال،‌ به گونه ای تغییر دهد که تلفات شبکه کاهش یابد. باتوجه به این موضوع ، آلترناتیوهای مطرح عبارتند از کاربرد خطوط انتقال HVDC یا کاربرد تجهیزات EACTS خطوط HVDC معمولاً‌ در فواصل انتقال بیش از km500 اقتصادی هستند. شبکه هدف در این مقاله، شبکه برق منطقه ای تهران و خطوط رابط آن با نواحی مجاور است. بنابراین باتوجه به فواصل مطرح در این شبکه، تنها مورد قابل قبول در جهت اهداف این مقاله،‌ استفاده از تجهیزات FACTS است.

2- مقایسه ادوات FACTS

در میان تجهیزات FACTS تجهیزاتی که به صورت موازی در مدار قرار می گیرند و جریانی را به یک PV باس که به آن وصل هستند ، تزریق می کنند تأثیری بر روی قدرت حقیقی انتقالی از خط نخواهند داشت. در صورت اتصال این عناصر در وسط یا طرف گیرنده خط، ولتاژ باس مربوطه و در نتیجه قدرت انتقالی از خط تا حدودی قابل کنترل است. از جمله این عناصر می توان به SNC ها (Compensators Static Var) و  (Var Generator SVG Static) Statcom اشاره نمود [2].

در میان ادوات FACTS تجهیزاتی هستند که می توانند قدرت انتقالی خط را توسط یک ولتاژ تزریقی (سری با خط) ، کنترل نمایند. این ولتاژ در ترانسفورماتور جابجا کننده فاز (Phase Shifting Transformer)PST توسط یک ترانس می تواند به خط تزریق (یا boost) شود [3] و یا ولتاژ سری با خط می تواند به گونه ای باشد که با جریان خط متناسب باشد که در این صورت آن را از نوع کنترل امپدانسی می نامند. در کنترل امپدانسی با توجه به اختلاف پتانسیل دو سر خط جریانی از خط عبور می کنند که اگر خازن متغیر سری در خط داشته باشیم، افت ولتاژ روی خازن به صورت عمودی با ولتاژ موجود جمع شده و باعث تغییر در قدرت انتقالی عبوری می گردد. این عمل توسط تجهیزاتی مانند (riec Compansation Controlled Se-) CSC که توسط تایرستورها ظرفیت را تغییر می دهند [4] یا توسط GTO-CSC (که مجهز به یک مبدل منبع ولتاژ با کلیدهای (Off Gate Turn)GTO است و توسط ترانسی ولتاژی را به داخل خط تزریق می کند [5] میسر است.

...

 

 

 

25 ص فایل Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بررسی امکان کاهش تلفات انتقال با نصب ترانسفورماتور جابجا کننده فاز

دانلود مقاله ویژگیهای اجتماعی و اقتصادی سکونتهای روستایی

اختصاصی از ژیکو دانلود مقاله ویژگیهای اجتماعی و اقتصادی سکونتهای روستایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ویژگیهای اجتماعی و اقتصادی سکونتهای روستایی


دانلود مقاله ویژگیهای اجتماعی و اقتصادی سکونتهای روستایی

روستاها به واسطه کارکرد اساسی خود که تأمین کننده بسیاری از نیازهای زیستی، سکونتی و اقتصادی جامعه روستایی هستند، از خصیصه پویایی و تغییر دایمی برخوردارند. پویایی روستاها در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، کالبدی و فضایی قابل بررسی و ملاحظه است. این خصیصه از پویایی افراد و گروه های جامعه روستایی برای اعمال نگرش ها و علایق خود در ساخت کالبدهای فعالیت و شکل دادن به فضای مورد استفاده و تصمیمات در حال تغییر آنها برای رویارویی با عوامل محدود کننده تمایلات خود در شکل دادن به کالبد و فضای روستا ناشی می شود. بنابراین پذیرش پویایی و تغییر دایمی برای جامعه انسانی موجب الزام به پذیرش تغییرات دایمی و پویایی روستا (در ابعاد مختلف آن) است. روستاها علاوه بر دخالت مستقیم افراد جامعه از عوامل محیطی نیز تأثیر می پذیرند. شدت تأثیرگذاری این عوامل گاه بواسطه توانایی های انسانی کاهش می یابد ولی همواره تأثیرات خود را بر شکل بندی کالبد و سازمان فضایی روستا حفظ می کند. مقدمه

انسان پیش از آموختن کشاورزی و کشف فنون و ابزارهای مختلف, برای تامین نیازهای زندگی خود به کوچ و چندجانشینی می‌پرداخت. انسان‌ها برای تامین غذای موردنیاز خود و یافتن مکانی مناسب برای سکونت, به مکان‌های مناسب دارای منابع طبیعی (مرتع, آب, حیوانات) مهاجرت می‌نمودند. از زمانی که انسان کشاورزی را آموخت و توانست ابزارهای مورنیاز زندگی خود را بسازد به یکجانشینی روی آورد و روستاها متولد شدند. روستاها یا دهات, اولین مراکز اجتماعی زندگی نوین انسان محسوب می‌شوند.

طبق تحقیقات باستان‌شناسان, قدیمی‌ترین دهکده‌های جهان که تاکنون بوسیله حفاران پیدا شده, در خاورمیانه واقع است. دو روستا در ”جارمو“ و ”تپه سربین“ واقع در ایران و عراق امروزی, نشان می‌دهد که یکجانشینی یا تشکیل اجتماعات روستایی, دست‌کم به 10000 سال پیش بر می‌گردد.

با رشد و تکامل مراکز روستایی و ظهور کسب‌وکارهایی غیرازکشاورزی (تجارت, خدمات, حکومت‌) شهرها بوجود آمدند. بخاطر تمرکز بالای جمعیت در مناطق شهری توام با رشد پرشتاب صنایع و خدمات, به سرعت شهرها توسعه پیدا کردند در حالیکه روستاها به کندی حرکت نمودند.

قبل از پرداختن به اصل مقاله باید بدانیم روستا چیست وچگونه میشود  سکونتهای روستایی را رونق بخشید.

شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ویژگیهای اجتماعی و اقتصادی سکونتهای روستایی

کد متلب واترمارک مرئی تصویر

اختصاصی از ژیکو کد متلب واترمارک مرئی تصویر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کد متلب واترمارک مرئی تصویر


کد متلب واترمارک مرئی تصویر

کد متلب واترمارک مرئی تصویر

خط های برنامه حاوی توضیحات لازم به صورت کامنت هستند.

برای اجرای برنامه ابتدا دو تصویر دلخواه را در پوشه محل کد برنامه قرار داده و سپس برنامه را اجرا نمایید.

فایل دانلودی حاوی مقاله ژورنالی راهنما است.

برای مشاهده نتایج کافیست کد را در نرم افزار متلب Run نمایید.


دانلود با لینک مستقیم


کد متلب واترمارک مرئی تصویر

دانلود گزارش کارآموزی پروژه فولاد

اختصاصی از ژیکو دانلود گزارش کارآموزی پروژه فولاد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی پروژه فولاد


دانلود گزارش کارآموزی پروژه فولاد

 

تعداد صفحات : 71 صفحه      -       

قالب بندی : word       

 

 

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                             صفحه

مقدمه......................................................................................................................... 2

معرفی پروژه............................................................................................................. 2

مشخصات مصالح..................................................................................................... 3

ستون گذاری ، تیر ریزی.......................................................................................... 4

تعیین سیستم های باربر............................................................................................ 5

بارگذاری ثقلی........................................................................................................... 5

توزیع بار ثقلی.......................................................................................................... 15

بارگذاری زلزله........................................................................................................ 25

تحلیل تقریبی قاب..................................................................................................... 34

طراحی دستی........................................................................................................... 36

طراحی بابند............................................................................................................. 37

طراحی تیر................................................................................................................ 39

طراحی ستون........................................................................................................... 40

طراحی اتصالات ساده............................................................................................. 44

طراحی اتصالات صلب............................................................................................. 49

طراحی ورق جان..................................................................................................... 51

طراحی ورق های اتصال خمشی.............................................................................. 54

جزئیات اتصالات صلب تیر...................................................................................... 55

طراحی تیرچه........................................................................................................... 56

نقشه و دتایل های پروژه......................................................................................... 58

 

         


1- مقدمه

در این پروژه ،‌تحلیل و طراحی یک ساختمان سه طبقه را در نظر داریم .

برای مقایسه نتایج حاصل از طراحی دستی و رایانه‌ای برخی از اعضای این ساختمان به طور کامل به روش دستی تحلیل و طراحی می‌کنیم و سپس با نتایج رایانه‌ای مقایسه می شوند .

 

2- معرفی پروژه

 - هندسه‌ی ساز منظم ودر دو وجه شرقی و غربی دیوارها نمادار و در دو وجه شمالی و جنوبی سازه دیوارها بدون نما هستند .

- ضخامت سقف Cm 30است .

- ارتفاع جان پناه Cm70 است .

- پلان همکف با ارتفاع m5/2 به عنوان پارکینگ و دو طبقه دیگر m 8/2 می‌باشد .

- در این سازه به دلیل کوتاه بودن ساخمان در دو وجه شمالی و جنوبی که ملک مجاور قرار دارد ، نیازی به تأمین درز انقطاع وجود نداشته وساختمان ، هم مرز همسایه خواهد شد .

 - مبلغ استفاده شده :

          1) آیین نامه زلزله 2800 ویرایش سوم

          2) مبحث دهم : طرح و اجرای ساختمان فولادی از مقررات ملی ساختمان

          3) مبحث ششم : بارهای وارد بر ساختمان از مقررات ملی ساختمان

 

3- مشخصات مصالح :

 در این پروژه سعی شده است که مشخصات مصالح ، مشابه مشخصات بکار رفته در پروژه‌ های ساختمان رایج در کشور باشد .

مشخصات مصالح فولادی

وزن واحد حجم W

 

مدول ارتجاعی ، ES

 

ضرایب پواسون

3/0

تنش تسلیم Fy

 

تنش گسیختگی Fa

 

 

مشخصات مصالح بتنی

وزن واحد حجم W

 

مدول ارتجاعی Ec

 

ضرایب پواسون

2/0

مقاومت فشاری Fc

 

تنش تسلیم میلگرد طولی Fy

 

تنش تسلیم میلگرد عرضی Fys

 

 

مشخصات خاک

تیپ خاک طبق آیین نامه

تنش مجاز qa

ضریب بسته ks

Type II

  

 

در طراحی سازه پروژه از مقاطع IPE برای تیرها ، از مقاطع 2IPE به هم چسبیده برای ستون‌ها واز مقاطع 2UNP برای بادبندها استفاده شده است .

 

4- ستون گذار ، تیرریزی :

 جهت تیرچه‌ ها به صورتی انتخاب شده که تیرهای حمال جهت x بار را از تیرچه‌ها گرفته و به ستون‌ها انتقال دهند . برای سیستم باربر در جهت x بدلیل عدم امکان جایگذاری بادبندها ، از سیستم قاب خمشی استفاده شده و ستون‌ها باید در جهت x (قاب خمشی ) قوی باشند .

در پروژه بار ثقلی روی تیرهای حمال جهت x قرار داده شده است .

 

5-تعیین سیستم‌های باربر:

 - اتصالات تیر در جهت عرضی(قاب خمشی ) ، بجزء در مورد تیر محور 1 واقع بین دو محور A و Bکه تیر نیم طبقه پله است ، به صورت صلب هستند .

- در جهت Y به دلیل استفادهاز قاب ساده ، تمام اتصالات تیر به ستون مفصلی هستند .

- در جهت X بار جانبی توسط قاب خمشی تحمل می‌شود .

- بار پله‌ها نیز روی تیرهای پاگردها بصورت بار متمرکزوارد می‌شود .

- اساساً اتصالات تیرهای پله به سازه مفصلی بوده و پله‌ها تنها بار ثقلی را منتقل می‌کنند .

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی پروژه فولاد