موضوع :
دانلود فایل سرت Cert سامسونگ A300F جهت ترمیم شبکه و سریال
تعدا فایل سرت موجود در این بسته :1
تست شده و سالم
میتوانید فایل سرت این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید
دانلود فایل سرت Cert سامسونگ A300F جهت ترمیم شبکه و سریال
موضوع :
دانلود فایل سرت Cert سامسونگ A300F جهت ترمیم شبکه و سریال
تعدا فایل سرت موجود در این بسته :1
تست شده و سالم
میتوانید فایل سرت این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید
مقاله کاربرد گل اخرا در صنعت رنگ سازی با فرمت word و در 130 صفحه تهیه شده است.
فصل اول : آهن و فازهای کانه زایی آهن
مقدمه وتشکر مقدمه
2
1-1 عنصر آهن و آهن در کانسار
3
2-1 کانی های اصلی آهن
4
3-1 کانسارهای آهن در ایران
5
4-1 فازهای کانه زایی آهن در ایران
6
5-1 کانسارهای خاک سرخ و منشاء آنها
6
فصل دوم : ذخایر خاکهای سرخ ایران و جهان
1-2 ذخایر خاک سرخ
12
2-2 ذخایر خاک سرخ جهان همراه حدود تولید هر کدام
12
3-2فهرست و مشخصات معادن فعال کشور و مناطق شناسایی شده
15
4-2 ذخایر خاک سرخ ایران
18
1 -4-2 ذخایر خاک سرخ ایران مرکزی
18
2-4-2 ذخایر خاک سرخ مناطق جنوبی ایران
31
5-2 آمار تولید و استخراج در سال 1382
37
فصل سوم : ژنز و نحوه تشکیل ذخایر خاک سرخ
1-3 ژنز و نحوه تشکیل خاک سرخ و بررسی سری هرمز
43
2-3 طرز تشکیل خاک سرخ در سری هرمز
47
1-2-3 بعضی علائم اینفراکامبرین در ایران مرکزی ، جنوب ایران .و عربستان سعودی
47
2-2-3 تشکیل ذخایر آهن نواری در ناحیه بافق و هرمز
49
3-2-3 تشکیل قرمز ایرانی (اخرا)
50
4-2-3سرنوشت سنگهای اینفراکامبرین در سنگهای مدفون
53
فصل چهارم : معدن خاک سرخ هرمز
مقدمه
56
1-4 کلیات و سوابق بهره برداری
56
2-4 محل و موقعیت جغرافیایی
57
عنـــوان
صفحه
3-4 زمین شناسی و مشخصات کانسار
58
4-4 کانیهای جزیره هرمز
63
5-4 نتیجه گیری کلی
65
6-4 فعالیتهای اکتشافی
67
7-4 ماده معدنی (کمیت و کیفیت )
69
8-4 روش محاسبه
70
9-4 باطله برداری
72
فصل پنجم : مصارف و کاربردهای خاک سرخ
1-5 مصارف و کاربردهای خاک سرخ
75
2-5 شرح تک تک مصارف اصلی رنگدانه ها
76
1-2-5 نقاشی و کارهای پوششی
76
2-2-5 الکترو نیک
77
3-2-5 ترکیبات رزنی پلاستیکی و ترکیبات وابسته
77
4-2-5 صنعت سرامیک
78
5-2-5 مصالح ساختمانی و تولیدات سیمان
78
6-2-5 صنایع شیشه سا زی
79
7-2-5 مصارف متفرقه
79
3-5 بررسی اختصاصی خاک سرخ و ویژگیهای در مورد تهیه رنگ در صنایع رنگ کشور
80
فصل ششم : رنگ و رنگدانه های اکسید آهن
مقدمه
91
1-6 عنوان رنگدانه ها
98
2-6 رنگدانه های غیر آلی
98
3-6 رنگدانه های اکسید آهن
99
4-6 مشخصات عمومی خاک سرخ
99
5-6 طبقه بندی رنگدانه ها
102
6-6 مشخصات استاندارد گل اخرا
106
7-6 جدول رنگدانه های اکسید آهن طبیعی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
107
فصل هفتم : کانه آرایی
عنـــوان
صفحه
1-7 کانه آرایی خاک سرخ
119
1-1-7 هیدرو سیکلون
121
2-1-7 فلو تاسیون
121
3-1-7 جداکننده های مغناطیسی
121
فصل هشتم : بازار مصرف
1- 8 بازار مصرف و جنبه های اقتصادی در ایران و جهان
127
2-8 ساختمان سازی بعنوان کنترل کننده مصرف در بازار
129
3-8 توسعه محصولات در مصارف ساختمان سازی
129
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 17
فهرست مطالب:
متغیرهای ساختار شناسی در جمعیت های متفاوت میزبان Abacarus hystirix
(Acari: prostigmata : Eriophyoidea)
چکیده مطلب:
مقدمه
مطالب و روش ها
بحث :
نتایج:
چکیده مطلب:
طبقه بندی سیستماتیک کنونی Eriophyodea در بسیاری جاها بعنوان پیوستگی ساختگی و پیوستگی که گیاه گیاهخوار را منعکس نمی کند. شرح کمی تغییر مورفولوژیکی مربوط به میزبان می تواند اطلاعات پایه مورد نیاز در بهبود سیستم رده بندی Eriophyoidرا فراهم می کندو درک ما را از مکانیزم هایی که این تغییر را ایجاد می کند. بالا می برد . هدف این مطالعه بررسی ویژگی های دورفولوژیکی کمی مجموعه مایت زنگار غلات (Nalepa 1986) Abacarus hystrixکه روی میزبانان مختلف زندگی می کند. سه مجموعهA.hystrix از علفهای متفاوت جمع آوری شده اند. (Elytrigia repens , Bromus inermis , Lolium perenne) از لحاظ ریخت شناسی امتحان شده اند . تحلیل MANOVAتفاوتهای مهم meansدر ناقلان در میان سه جمعیت را روشن می سازد. تحلیل ممیز 11 ویژگی را ارائه می دهد. که بطور چشمگیری سه جمعیت را متمایز می سازد. تحلیل بار گیری های رسمی نشان می دهد که ویژگی هاکه به بهترین نحو جمعیتی که روی میزبانان مختلف زندگی می کنندرا تشخیص می دهند که عبارتند از : کشیدگی بدن ، طول تارها ( زاید های مو مانند ) و سایز کلی بدن تغییر موفولوژیکی تفسیر شده است . فرضیه ها درباره منابع این تغییر بحث شده اند.
مشخصات این فایل
عنوان: فضل بن شاذان
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 18
این مقاله در مورد فضل بن شاذان می باشد.
زندگی نامه
ابو محمد فضل بن شاذان بن خلیل ازدى، فقیه صاحب نظر، متکلم متفکر، مفسر حاذق، دانشمند شهیر عالم اسلام و مؤلف گرانقدر در علوم و فنون اسلامى.
از جزئیات زندگى شخصى و تاریخ دقیق تولدش و... چندان آگاه نیستیم، نجاشى او را از طایفه ازد از قبیلههاى معروف عرب و پدرش را از شاگردان یونس بن عبد الرحمان شمرده است. (1) با توجه به روایاتى که فضل از امام رضا علیه السلام دارد مىتوان تولد او را در حدود صدوهشتاد هجرى تخمین زد.
کشى مىنویسد: فضل در روستایى در حوالى بیهق بود که خبر خروج خوارج به او رسید براى فرار از چنگ آنان بار سفر بست و از آنجا گریخت در اثر فشار و سختى سفر بیمار شد و در سال 260 هجرى درگذشت. (2) بر قبر او در نیشابور گنبد و بارگاهى است و محل تردد و زیارت شیفتگان علم و ولایت است......(ادامه دارد)
فضل در محفل پیشوایان معصوم
وى افتخار حضور و شاگردى چهار امام معصوم علیهم السلام را دارد. نجاشى مىگوید از امام جواد علیه السلام روایت دارد و شیخ طوسى نام او را در زمره یاران امام هادى و عسکرى علیمها السلام ذکر مىکند. (3) اگر چه نجاشى در روایت فضل از امام رضا علیه السلام تردید کرده لیکن روایات او در عیون اخبار الرضا علیه السلام (4) و من لا یحضره الفقیه (5) در علل شرایع و احکام، با تصریح «فضل» درآخر روایتبه سماع وى از امام رضا علیه السلام جایى براى این تردید باقى نمىگذارد......(ادامه دارد)
مقام فضل در نزد امامان معصوم
کتابى از فضل بن شاذان به دست امام حسن عسکرى علیه السلام رسید، امام با ورق زدن به مطالعه کتاب او پرداخته، فرمود: خدایش رحمت کند، اهل خراسان به منزلتش غبطه مىخوردند زمانى که فضل بین ایشان زندگى مىکرد. (6)
زمانى از فضل نزد امام عسکرى علیه السلام نامى برده شد، شایعه پراکنیهاى دشمن را پیرامون عقاید و شخصیت او براى امام مطرح کردند و از آن حضرت براى شفاى او دعا طلب کردند، امام علیه السلام فرمود: آرى بر فضل دروغ بستند، خداوند رحمتش کند، خداوند رحمتش کند. راوى مىگوید: هنگامى که به خراسان رسیدم فهمیدم در همان زمانى که در خدمت امام بودیم فضل از دنیا رفته بود.
پیامبران و پیشوایان معصوم براى هر کسى به اندازه عقل و فهم و درکش، از مطالب و معارف و حقایق پرده برمىدارند «انا معاشر الانبیاء نکلم الناس على قدر عقولهم» (8) ، روایت صدوق از فضل بن شاذان در علل شرایع و احکام بیانگر قوت فهم و حذاقت اوست که امام او را لایق دانسته و بسیارى از فلسفه احکام را در حدود بیست صفحه از سرتاسر فقه براى او گفته است......(ادامه دارد)
گفتار دانشمندان در باره فضل
نجاشى رجال شناس بزرگ امامى در ستایش از فضل مىگوید: او ثقه و از بزرگان فقها ومتکلمان شیعه و در این طایفه داراى مقام و جلالتى است، وى مشهورتر از آن است که ما به توصیف او بپردازیم . و شیخ طوسى در این راستا مىنویسد: فقیه، متکلم، جلیل القدر. و کشى او را از عدول و ثقات برشمرده و در موارد زیادى به گفتار او در توثیق و تضعیف رجال به عنوان سندى اعتماد مىکند.علماى دیگر نیز به اتفاق او را توثیق و از فقیهان عالىمقام و متلکمان سترگ به حساب آوردهاند.
ابن ندیم درباره او مىنویسد: فضل بن شاذان رازى، خاصى و عامى است، شیعه او را از خود مىداند; از این رو نام او را در جمله دانشمندان شیعه بردم و حشویه او را از خود مىپندارد و کتابهایى دارد که با عقاید حشویه سازگار است. مانند: تفسیر، قرائات، سنن در فقه. فرزندش عباس نیز کتابهایى دارد. ابن ندیم ترتیب سور قرآن را در مصحف ابن مسعود و ابى بن کعب از فضل بن شاذان نقل مىکند و مىنویسد: فضل یکى از پیشوایان و امامان علوم قرآنى و قرائات است از این رو آنچه اوگفته بود بر آنچه خود دیدم ترجیح داده، نوشتیم.
شیخ طوسى در مقام نقد کلام ابن ندیم مىنویسد: گمان مىکنم ابن ندیم فضل بن شاذان نیشابورى را با فضل بن شاذان رازى از علماى اهل سنت اشتباه کرده است. این اشکال به مطالعه کتاب ایضاح فضل بن شاذان تایید مىشود که وى حشویه و تمام گروههاى غیر امامى را مورد نقد و انتقاد قرار داده است و در کتب شیعى نامى از عباس بن فضل بن شاذان به عنوان مؤلف یا راوى حدیث دیده نشده است......(ادامه دارد)
اساتید و مشایخ فضل بن شاذان
از ویژگیهاى این مرد بزرگ، استادان زبردست و دانشمند وى هستند که در تعلیم و تربیت او سهم به سزایى داشتهاند، فضل مىگفت: هشام بن حکم مدافع اسلام و ولایت از دنیا رفت و یونس بن عبدالرحمان جانشین او شد که با براهین محکم خود شبهات مخالفان دین را درهم کوبیده پاسخ مىداد، پس از او تنها جانشینش سکاک عهدهدار این خدمتشد و او نیز دار فانى را وداع گفت و من با پنجاه سال سابقه شاگردى در محضر چنین بزرگانى در پست ایشان به انجام وظیفه مشغولم.
وى حدیث را از ابوثابت، حماد بن عیسى، صفوان بن یحیى، عبد الله جبلة، عبدالله بن الولید العدنى، محمد بن ابى عمیر، محمد بن سنان، محمد بن یحیى، یونس بن عبد الرحمان روایت مىکند. روایاتش در کتب اربعه به 775 روایتبالغ شده است......(ادامه دارد)
تالیفات فضل
نجاشى مىنویسد:(کنجى) (کشى) براى فضل صد وهشتاد تصنیف گفته است وى نام حدود چهل تالیف او را ذکر مىکند و شیخ طوسى نیز در حدود سى تالیف از آثار او را یاد کرده است. به مقتضاى متکلم بودن فضل بیشتر تالیفاتش در رد و ابطال عقاید فرقههاى دیگر است. همانند: کتاب النقض على الاسکافى فى تقویة الجسم; کتاب الرد على اهل التعطیل; کتاب الرد على الثنویة; کتاب الرد على محمد بن کرام; کتاب الرد على الفلاسفة و... و پارهاى از تالیفاتش نیز در مسائل اختلافى بین متکلمان است همانند: کتاب الوعید; کتاب الاستطاعة; کتاب التوحید فى کتب الله; کتاب مسائل فی العلم; کتاب معرفة الهوى والضلالة; کتاب الرجعة; کتاب الامامة و... قسمتى از تالیفاتش نیز در علومى همانند فقه، حدیث، لغت، تفسیر وعلم قرائات و ... مىباشد همانند کتاب الفرائض; کتاب الطلاق; کتاب المتعتین ; کتاب العروس در لغت و....
از میان این همه تالیفات، پارهاى از سخنانش در لابلاى کتب فقهى و کلامى و کتابى به نام الایضاح در لابلاى کتب فقهى و کلامى دیده مىشود......(ادامه دارد)
گوشهاى از سخنان فضل در کتب کلامى
الف
از دیدگاه اهل سنت، اگر شخصى از دنیا رود و دخترانى باقى بگذارد، باید دو ثلث از ماترک او را به دختران و ثلثباقى مانده را به عصبه میت دهند.(رجوع شود به موسوعه فقهیه، ج4، ص 307 به بعد) و بنابر مذهب امامیه تا زمانى که از طبقه اول کسى زنده باشد نوبتبه طبقه دوم نمىرسد.
فضل به علماى اهل سنت مىگفت: اگر میتى 30 هزار درهم به جاى گذارد براى 28 دختر خود و یک پسرش چگونه تقسیم مىکنیم؟ گفتند: به هر دخترى هزار درهم و به پسر دو برابر آن.گفت: اگر 28 دختر و پسر عمویى داشته باشد بنابر قاعده ارث بین شما به دختران 20 هزار درهم و به پسر عموى میت ده هزار درهم باید داده شود، لازمه این نظر این است که سهم پسر که از صلب میت است کمتر از سهم پسر عمو باشد در حالى که نام پسر در قرآن به عنوان متقرب به میت ذکر شده ولى پسر عمو به واسطه پدر و جدش با میت قرابت پیدا مىکند......(ادامه دارد)
فضل بن شاذان
زندگی نامه
فضل در محفل پیشوایان معصوم
مقام فضل در نزد امامان معصوم
گفتار دانشمندان در باره فضل
اساتید و مشایخ فضل بن شاذان
تالیفات فضل
گوشه اى از سخنان فضل در کتب کلامى
نظرى کوتاه بر کتاب ایضاح
استدلال اهل سنتبر صحت اجتهاد صحابه و جواب فضل
در تناقض روایات اهل سنت مىگوید:
فضل بن شاذان و دفاع فرهنگی
کلمات کلیدی:
تعبدزدائی
فضل و علم تفسیر:
فضل و مباحثات کلامی:
فضل و کتاب الایضاح:
الف- پیامبر (ص) و دغدغه جانشین بعد از خود
ب- خطر تکیه بر یهود و نصاری و ایجاد رابطه با آنها:
ج- بررسی چهرههای صدر اسلام:
منابع :
چای مانند قهوه و کاکائو در ردیف رایج ترین و مهمترین نوشابه های مطبوع مورد مصرف در بیشتر کشورهای جهان از جمله ایران می باشد. نظر به اینکه ایران با دارا بودن حدود یک درصد از جمعیت جهان 4 تا 5/4درصد از مصرف کل چای جهان را به خود اختصاص داده است آن را می توان از کالاهای مهم و عمده مورد نیاز عامه مردم دانست که در نتیجه در مخارج کل گروه های اقشار کم درآمد جامعه هزینه قابل توجهی را به خود اختصاص داده است.چای دارای اهمیت غذایی و دارویی بسیاری است ولی مهمترین اثر آن تاثیر بر روی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است.
چای دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین،هیدرات های کربن و انواع مختلفی از ویتامین ها و سایر ترکیبات شیمیایی از قبیل کافئین،پلی فنل های اکسید شده و.......می باشد.
علاوه بر این چای دارای ارزش انرژی زائی بالایی بوده که مقدار قابل توجهی از کالری مورد نظر بدن را فراهم می سازد،به طوریکه از یک فنجان چای 4 کیلو کالری انرژی به بدن می رسد و اگر با یک حبه قند نوشیده شود انرژی آن به 29 کالری می رسد.
بوته چای اولین بار هزاران سال پیش در چین در حالی پیدا شد که به طور خودرو می رویید و استفاده ای برای انسان نداشت ولی بعدا به صورت دم کرده برای رفع خستگی مورد توجه قرار گرفت.
این گیاه در حدود 100 سال پیش توسط مرحوم کاشف السلطنه چایکار وارد ایران شد.با وجود محدودیت های زیادی که در آن زمان در راه توسعه و گسترش کشت و صنعت این محصول در ایران وجود داشت ولی به علت رشد چشمگیر مصرف چای در کشور و علاقمندی مردم به کاشت آن،سطح زیر کشت این محصول و به دنبال آن تعداد کارخانجات چای سازی افزایش یافت.به طوری که هم اکنون این محصول از لحاظ کاشت و پرورش،مراحل بدوی خود را طی نموده و در مرحله اعتلای خود است. افزایش کیفیت و کمیت چای تنها با افزایش سطح زیر کشت و ازدیاد کارخانجات میسر نیست بلکه علمی عمل کردن در مراحل مختلف کاشت،داشت،برداشت و همچنین به طرز اصولی و صحیح عمل نمودن در مراحل خشک کردن،تخمیر و نگهداری آن است که می تواند آثار مهم و تعیین کننده ای در افزایش کیفیت و کمیت چای تولیدی بگذارد.
1-تاریخچه کشت چای درجهان و ایران:
تحقیقات نشان می دهد که بوته چای را در حدود 3000 سال قبل از میلاد مسیح در چین می شناختند.گیاه چای و واریته های آن به حالت وحشی در شمال هند در ناحیه ای به نام آسام و مناطقی مانند تونکین و لائوس می روئید. هم اکنون کشت این گیاه در کشورهای چین،هندوستان، ژاپن،سیلان،جاوه،برزیل،نواحی شمالی ایران و............و بسیاری از کشوررهای اروپایی رواج دارد.
از نظر کاشت ومصرف چای،چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا در حدود 2700 سال قبل از میلاد مسیح کشت شده و به مصرف می رسیده است،مردم ایالات شان (shan) و برمه از برگ چای استفاده می کردند.آن گاه پس از آن به سایر کشورها منتقل شده است. هم اکنون کشت چای از مدار 420 عرض شمالی تا 330 عرض جنوبی رواج دارد.از نظر گیاهشناسی و جغرافیایی،دانشمندان طبق بررسی ها و تحقیقات انجام شده مکان درختان وحشی چای را در ناحیه ای بین یونان (یکی از ایالات جنوبی چین)و شمال هند و چین و بیرمالی و شمال شرقی هندوستان تعیین نموده اند.
کشت چای از دره یانگ تسه آغاز گردید و سپس از آنجا به طرف سواحل اقیانوس آرام و آنگاه به طرف جزایر ژاپن کشیده شده است،پس از آن نیزاز سمت جنوب غرب کشت چای توسعه یافته سپس به هندوستان،هند و چین و جزایر اندونزی رسیده است.بنابراین چای دارای دومحورانتشار بوده است،یکی غربی-شرقی از آسام به چین و دیگری جنوبی-شرقی از شهریان نان (Yun Nan) چین تا منطقه کوچین چین (cochin – chin)
تا مدت ها کشت و تولید چای تنها به کشور چین اختصاص داشت و دیگر کشورها از وجود این گیاه و مصارف آن اطلاع چندانی نداشتند.در زمان های بسیار قدیم کاهن های بودایی برای خواندن دعای بیشتر و درمان بیماری ها از چای به عنوان یک عامل تقلیل دهنده خواب استفاده می کردند که البته کشت اولیه چای نیز در این معابد انجام گرفته است.
هزاران سال پیش کشاورزان چینی،برگهای چای را که به صورت وحشی می رویید می چیدند و پس از پلاس کردن در معرض نور آفتاب و مالش دادن آن توسط دست آن را به وسیله حرارت آفتاب و یا ذغال خشک می کردند،سپس از آن استفاده می نمودند.
در مورد مصرف اولیه چای در ژاپن افسانه ای وجود دارد بدین صورت که؛ کشیشی به نام بودهیدهارما (Bod hidharma) در هنگام مراجعت از چین به ژاپن خواب بر او غلبه کرد،پس از بیدار شدن برای تنبیه خود مژه های خود را کند و بر روی زمین ریخت،این مژه ها در خاک ریشه داد و تبدیل به درخت چای شد،از آن به بعد برای مبارزه با خواب از این گیاه استفاده نمودند.
همان طوری که بیان گردید،این گیاه پس از ژاپن به نواحی آسیا از قبیل اندونزی، هندوستان، سیلان، پاکستان و...منتقل شد،آنگاه از حدود قرن پانزده کشت چای در اروپا نیز رواج یافت به طوری که در کشورهای نظیر انگلستان،فرانسه،هلند،آلمان،کشورهایی متحده آمریکای شمالی و روسیه کشت و تولید چای به سرعت گسترش یافت.
کشت چای در کشورهای مشترک المنافع (شوروی سابق)از سال 1893 آغاز گردید،در این سال اولین بوته های چای در آذربایجان کشت گردید.در این سال ها توسط یکی از مالکان لنکران به نام «م.او.نوو سیلف» بیش از 2000 بوته چای کاشته شد.در حال حاضر مزارع چای این کشور در حدود 6000 هکتار می باشد.
حال به مختصری در مورد تاریخچه کشت چای در ایران می پردازیم . از اوایل قرن 20 چایکاری در کشورهای ایران و ترکیه آغاز گردید. قبل از سال 1280 هجری شمسی کشت چای در ایران رواج نداشت و ایرانیان قدیم قهوه می نوشیدند؛به همین دلیل چایخانه های امروزی همان نام سنتی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند.
در سال 1280 هجری شمسی مطابق با سال 1901 میلادی به علت علاقه دولت وقت ایران به کشت چای در کشور به مرحوم شاهزاده حاج محمد میرزا کاشف السلطنه چایکار که در آن زمان ژنرال کنسول ایران در هند بود ماموریت داده شد تا چگونگی کشت و کار چای و اصول چایسازی را بیاموزد.
مرحوم چایکار پس از مدت ها کار و تلاش روی مزارع چای در هند (حدود یک سال و نیم) موفق شد اصول و فنون چایکاری را بیاموزد.پس از آن با موافقت دولت وقت هند دو هزار نهال را به ایران آورد بعد از مدت ها تلاش و تحقیق و بررسی بهترین محل کشت آن را شهرستان لاهیجان (یکی از شهرهای استان گیلان)شناخت.پس از آن ، مرحوم چایکار با مشقات زیاد قطعه زمینی به مساحت حدود شش جریب در اطراف لاهیجان و همچنین مقداری زمین در اطراف تنکابن یافت و شروع به کشت چای در این دوقطعه اراضی شد که خوشبختانه از آن ها چای معطری به دست آورد.
مقدمه
فصل اول کلیات
طبقه بندی گیاهشناسی چای
اصول رده بندی گیاهی
تیره چای
6- مشخصات بوته چای
6-1 ریشه چای
6-2 برگ چای
6-3 گل و بذر چای
7- تقسیم بندی زراعی چای
7-1 نژاد چینی
7-2 نژاد آسامی
7-3 نژاد کابوجی
7-4 نژاد دورگه
8- تقسیم بندی چای ار لحاظ طرز تهیه و تولید
8-1 چای سیاه
8-2 چای سبز
8-3 چای اولنگ
8-4 چای قالبی
فصل دوم کاشت
9)اصلاح چای
10) آب و هوای چای
11) خاک های مناسب برای چایکاری
12) زمین های مساعد چای کاری
کشت چای در زمین های جنگلی ومخروبه
کشت چای در زمین های با سابقه چایکاری
کشت چای در زمین های شیب دار
کشت چای در زین های جلگه ای یا دشت
13- نقش تغذیه در تولید چای
کاهش مواد غذایی
تاثیر مواد غذایی انفرادی
13-1) تاثیر عناصر غذایی پر مصرف
13-1-1) اثر ازت
13-1-2) اثر فسفر
13-1-3) اثر پتاسیم
13-1-4) اثر منیزیم
13-1-5) اثر کلسیم
13-1-6) اثر گوگرد
13-2- تاثیر عناصر کم مصرف
13-2-1) اثر آهن
13-2-2) اثر منگز
13-2-3) اثربر
13-2-4) اثر مس
13-2-5) اثر روی
13-2-6) اثر آلومینیوم
13-3 فایده کددهی
14- ازدیاد چای
14-1)تکثیر جنسی (زایشی)
14-1-1) تهیه نهال چای برای تکثیر
14-1-2) آماده کردن خزانه
14-1-3) کود پاشی خزانه
2-14- تکثیر غیر جنسی (رویشی)
15- عملیات کاشت چای
عملیات کاشت نهال
محل کاشت (گود برداری)
زمان کاشت نهال در زمین اصلی
کود لازم
نحوه کاشت نهال در زمین
فصل سوم: داشت
16) روشهای حفظ رطوبت خاک
هرس صحیح
کاشت درختان سایبان
پوشش سبز
17) هرس چای
هرس های متداول در ایران
هرس کف بر
سر هرس
هرس کمبر
18) علفهای هرز مزارع چای
مبارزه مکانیکی
عوامل زراعی
مبارزه شیمیایی
19 انواع کودهای مورد نیاز چای
19-1) کود سبز
19-2) کود حیوانی
19-3) کودهای معدنی یا شیمیایی
19-4) کودهای مکمل
فصل چهارم:برداشت
20 عملیات برداشت چای
چین بهاره
چین تابستانه
چین پائیزه
21 ترکیب شیمیائی موجود در برگ سبز چای
آب
کافئین
پولی فنل ها
فصل پنجم: چایسازی
22) چایسازی
23) روشهای تولید چای سیاه
24) مراحل تولید چای سیاه
پلاس
بالش
تخمیر
خشک کردن
سرت
بسته بندی
25) چای نیمه تخمیری(اولنگ
26) چای سبز
27) ترکیبات چای سبز
27-1) پلی فنول ها
27-2) تئانین
27-3) سایر اجزای چای
28 کاشت-داشت و برداشت چای سبز
29 ساخت چای سبز
29-1) نحوه ساخت چای سبز در زمین
29-2) نحوه ساخت چای سبز در ژاپن
30 فناوری پردازش برای تولید پودر های فوری
نحوه ی استخراج عصاره چای سبز
31) انواع استخراج عصاره چای سبز
31-1) اینفیوژن قوی
31-2) اینفیوژن نرم
31-3) استخراج خشک
32 عصاره چای سبز
33 خواص شیمیایی عصاره
34 خواص بیو شیمیایی عصاره
35 اثرات مهم ترکیبات عصاره چای سبز در بهبود اختلالات بیماری دیابت
36 میزان مصرف و عوارض جانبی
37 افزودنی های غذایی و کاربردهای بهبودی
38-1) نحوه خشک کردن عصاره برگ های چای سبز در خشک کن های پانیزه
38-2) نحوه خشک کردن عصاه برگ های چای سبز در خشک کن های تصعیدی
39 ایزو ترم های جذب رطوبت و گرمای جذب پدر فوری چای سبز و ترانول های چای سبز.
40 اندازه گیری حجم کافئین در جای بز فوری و گرانول های آن
مواد و روش ها
شیمی سنجی
فصل ششم: اثرات مفید چای سبز
پیشگیری از سرطان
پیشگیری از بیماری قلبی- عروقی
بهبود عملکرد کلیه ها
کاهش وزن
جلوگیری از پوسیدگی دندان
نقش مهم چای سبز در مبارزه با ویروس ها
کاهش ورم مفاصل
محافظت از پوست
جلوگیری از آلزایمر
ضد پیری
جلوگیری از پوکی استخوان
کاهش فشار خون
جلوگیری از بیماری های کبدی
پائین آورنده قند خون
افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن
کاهش دهنده کلسترول
ضد باکتری های مسمومیت زا
جلوگیری از ابتلا به پارکنسیون
بهبود تبخال
جلوگیری از تورم و عفونت گوش....
افزایش ایمنی بدن در برابر ایدز
جلو گیری از بیماری های ناشی از دیابت
جلوگیری از کم خونی
رفع استرس
پیشگیری از بیماری های ایمنی خودکار بدن
کاهش تری گلیسیرید
جلوگیری از تشکیل غیر طبیعی لخته در خون
میزان مصرف روزانه چای سبز
موارد منع مصرف
فصل 7
محصولات جدید چای سبز
شامپو چای سبز
بستنی چای سبز
ماتچا
شکلات چای سبز
هدف و فواید استفاده از قرص چای سبز
مزایای قرص چای سبز
آدامس چای سبز
آدامس چای سبز را کجا می توان یافت
طعم های آدامس چای سبز
صابون چای سبز
فواید صابون چای سبز
پودر چای سبز.
سنت سرو چای سبز.
قرص های چای سبز.
چای سبز به صورت قرص های کاهش وزن.
چای سبز کیسه ای.
منابع
شامل 141 صفحه فایل word قابل ویرایش