ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی

اختصاصی از ژیکو گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی


گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی

لینک پرداخت و دانلود "پایین مطلب:

فرمت فایل: word (قابل ویرایش)

تعداد صفحه:55

فهرست مطالب:

بانک اطلاعاتی چیست

استفاده از سیستم های اطلاعاتی ساده

استفاده از بانک اطلاعاتی

مزایای استفاده از بانک اطلاعاتی

معایب استفاده از بانک اطلاعاتی

اجزای تشکیل دهنده بانک اطلاعاتی

بانک اطلاعاتی SQL

تاریخچه SQL

زبان SQL

نقش SQL

قابلیت ها و مزایای SQL

استقلال فروشنده

قابلیت استفاده از انواع سیستم های کامپیوتری

استانداردهای SQL

تأیید IBM

پایه و اساس رابطه ای SQL

زبان کامل بانک اطلاعاتی

تعریف داده ها در هر زمان

مقدمه ای بر دلفی

مزایای دلفی

انواع داده ها در دلفی

روش طراحی برنامه شیء گرا

آنچه برای نصب دلفی نیاز است

نصب و راه اندازی دلفی

اجزای سازنده برنامه دلفی

چگونه با دلفی برنامه بنویسیم

انواع فایلها در دلفی

اجرای دستورات SQL در دلفی

شناخت سیستم

برنامه ریزی سیستم تاکسی تلفنی

چارت سازمانی

شرح وظایف نمودار سازمانی

نمودار CPM(ctitical Path method)

نمودارهای

DFD(Data flow Diagram)

نمودارهای

DSD

فرم ها و کدهای به کار رفته در پروژه

بانک اطلاعاتی چیست؟

در بانک اطلاعاتی تعاریف گوناگونی شده است که تعریف زیر از همه جامع تر به نظر می رسد : بانک اطلاعاتی مجموعه ای سازمان یافته از اطلاعات و داده های مرتبط به هم است. داده ها عبارت اند از : حقایق و ارقام یک موضوع خاص و اطلاعات عبارت اند از نتایجی که از ترکیب داده ها حاصل می گردند. مؤسسات و سازمان معمولاً سیستم های اطلاعاتی خود را به دو صورت تشکیل داده از آن ها استفاده می کنند.

استفاده از سیستم های اطلاعاتی ساده

در این روش در فایل های جداگانه قرار می گیرند و برای استفاده از داده های موجود در آن فایل ها، سیستم های جداگانه ای طراحی می شوند. به این نوع سیستم های اطلاعاتی سیستم پردازش فایل ها می گویند.

استفاده از بانک های اطلاعاتی

در این روش داده های موجود، به صورت مجتمع یا بانک مورد استفاده قرار        می گیرند در چنین سیستمی کاربر می تواند بدون سر درگمی با صرف وقت اندکی، اطلاعات مورد نیاز خود را از داده های موجود در بانک اطلاعاتی اخذ کند. امروزه اکثر مؤسسات و سازمان ها سعی می کنند از سیستم اطلاعاتی استفاده کنند. برای پی بردن به تفاوت دو روش ذکر شده مؤسسه ای را در نظر بگیرید که داده های مربوط به حقوق کارمندان، بیمه ، تنبیه و تشویق را در چهار فایل جداگانه قرار داده برای اخذ خروجی های مورد نیاز، سیستم های جداگانه ای برای آن ها نوشته است.

کار سیستم حقوق، محاسبه دستمزد کارکنان با استفاده از داده های موجود در فایل حقوق، کار سیستم بیمه، پردازش داده های موجود در فایل بیمه و کار سیستم های تنبیه و تشویق، پردازش داده های موجود در فایل های تنبیه و تشویق می باشد. هریک از این سیستم ها می توانند خروجی مناسبی را تولید کنند، اما اگر بخواهیم اطلاعات جدیدی مانند آنچه در زیر آمده است اخذ کنیم، با مشکل مواجه خواهیم شد.

  1. کارمندانی که دارای حقوق مشخصی بوده به تعداد دفعات مشخصی تنبیه یا تشویق شده اند.

2 . کارمندانی که در تاریخ معینی استخدام شده مبلغ خاصی برای آن ها از طرف بیمه هزینه شده است.

  1. کارمندانی که تعداد دفعات تنبیه آن ها بیشتر از تعداد دفعات تشویق باشد و برعکس.

در همه موارد بالا و مواردی مشابه مجبوریم از داده های موجود در دو یا چند فایل استفاده کنیم که کار ساده ای نیست. زیرا ممکن است داده های موجود در فایل ها دارای فرمت یکسانی نباشند. در حالی که اگر مؤسسه سیستم اطلاعاتی خود را به صورت بانک اطلاعاتی تشکیل دهد با چنین مشکلی مواجه نخواهد شد. شکل 2-9 نشان دهنده سیستم بانک اطلاعاتی مؤسسه سابق الذکر است.


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی

تحقیق در مورد زیرة سبز

اختصاصی از ژیکو تحقیق در مورد زیرة سبز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد زیرة سبز


تحقیق در مورد زیرة سبز

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:46

 فهرست مطالب

 

مقدمه

 

فصل اول؛ تاریخچه و مبدأ زیره سبز

 

فصل دوم؛ گیاهشناسی زیرة سبز

 

2-1 تیرة جعفری

 

2-2 جنس زیرة سبز Cuminum

 

2-3 زیرة سبز Cuminum Cyminum

 

فصل سوم؛ زیرة سبز و نیازهای آن برای رشد و نمو

 

3-1 محیط رشد زیرة سبز

 

3-1-1 نیازهای حرارتی زیرة سبز

 

3-1-2 نیازهای رطوبتی زیرة سبز

 

3-1-3- خاک مناسب برای زیرة سبز

 

3-1-4 نیازهای نوری زیرة سبز

 

3-2 اجزای عملکرد زیرة سبز

 

3-2-1 عملکرد دانة زیرة سبز

 

3-3 مراحل نمو زیرة سبز

 

3-4 واکنش زیرة سبز به تنشهای محیطی

 

3-4-1 اثر تنش کم آبی بر مؤلفه های عملکرد بذر، در زیرة سبز

 

3-4-2 تنش شوری

 

3-4-3 تنش گرمایی

 

3-5 زیرة سبز در تناوب

 

3-6 کوددهی زیرة سبز

 

فصل چهارم؛ از کاشت تا برداشت زیرة سبز

 

4-1 تهیة بستر بذر

 

4-2 آماده سازی بذر جهت کاشت

 

4-3 کاشت بذر زیرة سبز

 

4-4 تاریخ کاشت زیرة سبز

 

4-5 برداشت زیرة سبز

 

4-5-1 عملکرد زیرة سبز

 

4-6 زمان برداشت و آماده سازی محصول برای بازار

 

4-7 آب مورد نیاز زیرة سبز

 

4-7-1 اثر آبیاری بر اجزاء عملکرد زیرة سبز

 

4-7-2 وزن هزار دانة زیرة سبز

 

4-7-3 تعداد چتر در بوتة زیرة سبز

 

4-7-4 تعداد دانه در چتر زیرة سبز

 

4-7-5 عملکرد دانه

 

فصل پنجم؛ بیماریها، آفات و علفهای هرز زیرة سبز و نحوه کنترل آنها

 

5-1 بیماریهای زیرة سبز

 

5-1-1 بیماری بوته میری یا پژمردگی زیرة سبز

 

5-1-1-1 روشهای مبارزه

 

5-1-3 بیماری سوختگی زیرة سبز

 

5-1-4 بیماریهای دیگر زیرة سبز

 

5-2 آفات زیرة سبز

 

5-3 مبارزه با علفهای هرز زیرة سبز

 

فصل ششم؛ خواص، مصارف و جنبه های اقتصادی زیرة سبز

 

6-1 خواص و مصارف داروئی زیرة سبز

 

6-2 مصارف غذایی زیرة سبز

 

6-3 سایر موارد مصرف زیرة سبز

 

6-4 اسانس زیرة سبز

 

6-4-1 ترکیبات شیمیایی اسانس زیرة سبز

 

6-4-2 روشهای استخراج اسانس زیرة سبز

 

6-5-1 اهمیت اقتصادی زیرة سبز

 

6-5-2 سطح زیر کشت، تولید و عملکرد زیرة سبز در ایران

 

6-5-3 صادرات زیرة سبز

 

فصل هفتم؛ ژنتیک و اصلاح در زیرة سبز

 

7-1 ژنتیک زیرة سبز

 

فصل هشتم؛ منابع مورد استفاده

 

 

 


مقدمه

 

انسانها علاوه بر تأمین مواد غذایی بسیاری از نیازهای روزمره زندگی خود را از گیاهان تأمین می کنند. شاید بتوان گفت که نقش گیاهان در تأمین اینگونه نیازهای جامعة انسانی، کمتر از نقش آنها در تأمین محصولات غذایی نیست.

 

از جملة این مواد کاغذ، پلاستیک، چسب، داروهای گیاهی و نوشیدنی هایی مثل چای و کاکائوست که گیاهان مختلفی را ما در تهیة و تولید این مواد استفاده می کنیم.

 

آنچه که در انتخاب گیاهان زراعی جهت کشت در یک منطقه اهمیت دارد سازگاری با عوامل محیطی و با صرفه بودن از نظر اقتصادی می باشد که باعث می شود که یک گیاه زراعی در یک منطقه مورد کشت کار قرار گیرد.

 

زیرة سبز بعنوان گیاهی ارزشمند از نظر دارویی دارای ویژگیهای است که جایگاه آنرا در الگوی کشت مناطق خاصی از کشورمان تثبیت نموده است. مهمترین این ویژگیها عبارتند از:

 

1) فصل رشد نسبتاً کوتاه زیرة سبز (100 تا 120 روز) باعث می شود پس از برداشت محصول زمین را زیر کشت محصولاتی نظیر ذرت علوفه ای، سویا، هویج، ارزن، کنجد و برد و یا اقدامات اصلاحی روی خاک انجام داد.

 

2) زیرة سبز نیاز آبی کمی دارد. علاوه بر آن، قسمت عمدة آب مورد نیاز خود را از نزولات جوی تأمین می کند.

 

3) فصل کاری زیرة سبز در مناطق کشت با فصل کاری محصولات دیگر تلاقی نداشته و تعادلی در توزیع زمانی کار زارعین و ماشین آلات کشاورزی ایجاد می کند.

 

4) زیرة سبز در مقایسه با سایر محصولات زراعی از توجیه اقتصادی بالایی برخوردار است، خصوصاً در مناطقی که آب عامل محدود کننده است.

 

5) از آنجا که زیرة سبز گیاهی صادراتی است، قیمت آن کمتر دچار نوسانات شده و موجب اطمینان خاطر کشاورز از فروش محصول خود به قیمت مناسب می شود. (م 9)

 

حال با توجه به این ویژگیها در این پایان نامه به تحقیق و جمع آوری اطلاعات در مورد این گیاه ارزشمند پرداخته ایم.

 

 


 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد زیرة سبز

دانلود خلاصه اصول تنظیم و کنترل بودجه پیام نور

اختصاصی از ژیکو دانلود خلاصه اصول تنظیم و کنترل بودجه پیام نور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود خلاصه اصول تنظیم و کنترل بودجه پیام نور


دانلود خلاصه اصول تنظیم و کنترل بودجه پیام نور

دانلود خلاصه اصول تنظیم و کنترل بودجه پیام نور

رشته : حسابداری

منبع : کتاب فراگرد تنظیم تا کنترل بودجه

مولف : اسفندیار فرج وند

تعداد واحد ها : 3 واحد

تعداد صفحات :223

فایل : پاورپوینت

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود خلاصه اصول تنظیم و کنترل بودجه پیام نور

تحقیق در مورد کشت در ایران

اختصاصی از ژیکو تحقیق در مورد کشت در ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد کشت در ایران


تحقیق در مورد کشت در ایران

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:39

 فهرست مطالب

 

مقدمه

 

پنبه Gossy Diam SPP

 

تاریخچة کشت در ایران:

 

اهمیت اقتصادی پنبه:

 

گیاهشناسی پنبه:

 

برگ:

 

مراحل نمو پنبه یا متولوژی پنبه:

 

پایان مرحلة غوزه دهی:

 

نکته کاربردی:

 

نیاز اکولوژیکی :

 

درجة حرارت:

 

دمای موثر در جوانه زنی:

 

کمبود نور:

 

رطوبت:

 

شوری خاک:

 

طبقه بندی پنبه:

 

 

: نباتات صنعتی به مجموعه ای از گیاهان صنعتی اطلاق می شود که فرآورده های آن بطور مستقیم یا غیر مستقیم مورد فرآیند سازی در کارخانه های مربوطه قرار می گیرد تا مورد استفاده گردد هر چند که ممکن است محصولات حاصله تا حدودی به طور مستقیم در اختیار انسان و یا دام قرار گیرد و در حال حاضر فرآورده های نباتات صنعتی نقش مهمی در اقتصاد کشور ها بازی می کند و اکثراً از محصولات استراتژیک محصوب می شوند به همین صورت شناخت دقیق نیاز اکولوژیکی و روش های تولید آن برای افزایش تولید در واحد سطح از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

پنبه Gossy Diam SPP

 

از خانوادة Malraceae نام انگلیسیCadton  و نام عربی القطن مهمترین گیاه لیفی است یا الیافی است در نقاط مختلف دمیا و از زمان هائی دور کشت می شده است عده ای منشاء آن را آفریقا و برخی هم هند و چین می دانند و معتقدند که از طریق آفریقا به هندوستان و سپس به چین برده شده است شواهد باستان شناسی قدیمی ترین نمونة پارچه ای پنبه ای را که مربوط به سه هزار سال قبل از میلاد است در پاکستان بدست آورده حدود 5 هزار سال قبل از میلاد در فیزیک به جهت استفاده از الیاف کشت می شده و بعداً توسط اعراب به اروپا برده شده که نام آن از نام عربی آن گرفته شده است. در هندوستان به آن Kapas گویند که از کلمة سانسکریتKarpasos  گرفته شده است.

 

یا خود Gossy Piam یعنی ؟ چون میوه بصورت کپسول است.

 

تاریخچة کشت در ایران:

 

در دورة هخامنش کشت می شده که لباس های سربازان از همین بوده در دورة بعد از اسلام در اطراف ساوه و شوشتر انجام می شده تا سال 1282 مقدسی گونه های مختلف به نام های محلی و بومی مثل رسمی، ولایتی و غرقوزه، علی آبادی در نقاط مختلف کشت می شده به احتمال زیاد از هند به ایران وارد شده در سال 1298 ه؟؟ اولین کارخانه پنبه پاک کنی در ایران تأسیس شد و در زمان میرزا امیر خان از آمریکا وارد شد توسط یک کشیش مسیحی و در ارومیه اقدام به کشت کرد در سال 1302 شرکت مختلط پنبه ایران و روس به نام پرس خدلوپک تأسیس شد که در سال 1312 به انحصار دولت در آمد و شرکت دولتی به نام شرکت سهامی پنبه پشم و پوست تأسیس و تا سال 1320 ؟ سطح زیر کشت پنبه افزایش یافت طبق آمار کل سطح زیر کشت پنبه در جهان در سال 200 و 037/3 میلیون هکتار است در طول 9 سال 30 هکتار افزایش سطح زیر گشت کل تولید جهانی پنبه در سال 2005 یا 2006 حدود 103 میلیون عدل است که هر عدل بزر kg 225 است.

 

متوسط عملکرد پنبه در ایران بیش از 2 تا 5/2 تن است یا تن وش پنبه است.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد کشت در ایران