
نمونه ای از اسلایدهای این پاورپوینت را در زیر می بینید:
برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت حسابداری منابع طبیعی - 36 اسلاید
نمونه ای از اسلایدهای این پاورپوینت را در زیر می بینید:
برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دستگاه حفاری دورانی را ممکن است بصورت یک کارخانه ، یا واحد صنعتی در نظر گرفت که فقط برای تولید یک محصول که چاه نامیده میشود، طراحی گردیده است. یک دستگاه حفاری با سایر واحدهای صنعتی متفاوت است، زیرا موقتی است. یعنی اینکه، باید اغلب جابجا گردد. البته این نیاز به قابل حمل بودن، ظرفیت آنرا برای حفاری و کندن چاه زیاد محدود نمی کند. در واقع، بسیاری از دستگاههای حفاری بزرگ امروزی برای حفر چاههایی به عمق تقریبی 35000 فوت طراحی گردیده اند. با این وجود میتوان آنها را تفکیک و باز کرد و چندین مایل تا محل چاه بعدی جابجا نموده و مجدداً سر هم و بر پا کرد تا برای حفر چاه جدید مورد استفاده قرار گیرد. البته، هر جزئی از دستگاه حفاری نباید آنقدر سنگین باشد که در خشکی بوسیله تریلر، و در بعضی مواقع با هیلکوپتر قابل حمل نباشد.
مقدمه
دکل استاندارد یادکل خود فراز
سیستم تولید نیرو
مولدهای نیرو
انتقال نیرو
سیستم بالابری
گرد و نه حفاری
جعبه قرقره ها و کابل حفاری
تجهیزات دوار
هرزگرد
کلی و میزدوار
رشته حفاری
مته ها
سیستم گردش گل
سیال حفاری
مخازن گل و پمپها
مدار گل
تجهیزات کنترل چاه
فورانگیرها
انباره
چند راهه کاهنده
جداکننده گاز و گل
تجیهیزات کمکی
ژانرتورهای برق
کمپرسورهای هوا
تجهیزات ذخیره گل
ابزار دقیق حفاری
سایر تجهیزات
سرحفار
حفار
رگلبان
کمک مکانیک
برقکار
کارگر سکو
اپراتور جرثقیل و کارگران ساده (زیرسکو)
نگهداری دستگاه حفاری
تعمیر دستگاه حفاری
زمستانی کردن دستگاه حفاری
تجهیزات
کارکنان
وسایل نقلیه
تدارکات و پیشنهادات ایمنی
1- جعبه قرقره تاج و سکوی تاج (میراب)
2- دکل (خودفراز)
3- سکوی دگلبان
4- جعبه قرقره متحرک (سیار)
5- قلاب
6- هرزگرد
7- گیره بالا بر
8- کلی
9- بوش رانش کلی
10- پوش اصلی
11- سوراخ اتصال
12- گمانه (چاهک کلی)
13- آچار چپ
14- آچار راست
15- گردونه حفاری
16- وزن نمای حفاری
17- تابلو حفاری
18- اطاق حفار
19- خرطومی کلی
20- انباره روغن فوران گیر
21- راهرو
22- سرسره
23- خرک های لوله
24- زیر سازه
25- ناودان برگشت گل
26- الک لرزان (گلاننده)
27- چند راهه کاهنده (فوران گیر)
28- جدا کننده گاز-گل
29- گاز زدا
30- حوضچه های گل
31- مخازن گل
32- لای زدا
33- ماسه زدا
34- پمپ های گل
35- خروجی های پمپ ها
36- سیلوهای مواد فله گل و سیمان
37- انبار مواد گل
38- انبار مواد گل
39- مخزن گازوئیل
40- موتورها و ژانراتورها
41- مجموعه فوران گیرها
42- کابل حفاری
فایل حاضر به صورت word و شامل 93 صفحه و قابل ویرایش می باشد.
هدف ا صلی این تحقیق شناخت اصول و مبانی فناوری حفاری با فشار زیر تعادلی و تشریح امکان سنجی و روش های اجرایی آن برای میادین نفتی ایران می باشد .
میادین نفتی ایران در اثر سال ها تولید متوالی از مخزن ، دچار افت فشار متوسط مخزن گردیده اند که نامزد خوبی برای حفاری زیر تعادلی به شمار می آیند . مخازن نفتی این میادین اکثرا د ارای شکاف های طبیعی هستند و میزان تراوایی و تخلخل سنگ مخزن در دامنه نسبتا خوبی قرار دارند ، ولی فشار آنها در اثر تولید به حدی کاهش یافته که هنگام حفاری به روش معمولی تمام سیال ها ی حفاری به درون مخزن هجوم می برد و علاوه بر ایجاد آسیب های بسیار زیاد به مخزن امکان ادامه عملیات حفاری را از بین می برد هم اکنون امکان انجام عملیات حفاری در میادین کرنج و پارسی روش معمول فراتعادلی کاملا از بین رفته است.
فصل اول : مقدمه
فصل دوم : آشنایی با حفاری زیرتعادلی
فصل سوم : حفاری تحت تعادل و آسیب دیدگی سازند
فصل چهارم : آزمایشات مربوط به حفاری تحت تعادل
فایل حاضر به صورت word و شامل 87 صفحه و قابل ویرایش می باشد.
گزارش کار بازدید از کارخانه ابمیوه ، فرمت ورد قابل ویرایش ، 15 صفحه
بخشی از متن :
شرکت شهد کوهرنگ در شهرستان شهرکرد – کیلومتر 43 جاده شهرکرد به ایذه جنب شهرستان گهرو و در مجاورت یکی از خوش آب و هواترین و غنی ترین مناطق باغبانی کشور ایران واقع شده است. شرکت شهد کوهرنگ از جمله واحدهای تولیدی مواد غذایی زیر مجموعه بنیاد مستضعفان است که با هدف کمک به توسعه مناطق کمتر توسعه یافته ایران اسلامی در استان محروم چهار محال و بختیاری راه اندازی شده است. محصولات اصلی شرکت شهد کوهرنگ کنسانتره آبمیوه و انواع آبمیوه طبیعی بستهبندی شده پاستوریزه به روش پرکنی گرم است.
کنترل کیفی :
اولین نقطه در فرایند تولید آب میوه قسمت بازرسی است که میوه از نظر کیفیت برسی می
شود و ضایعات جداسازی می شود .
مرحله کراشر و خرد کردن :
میوه وارد کراشه یا خرد کن شده و در این دستگاه دریچه پنوماتیک باز شده و میوه وارد
کراشه شده و از محور مرکزی به طرف بدنه آسیاب پرتاب می شود . روی بدنه آسیابکاردک
های دندانه دار موجود است که این فواصل شیار های موجود در آنها بسته به میوه دریافتی
قابل تعییر است همچنین یک لوله به قسمت خرد کن متصل است که از آن گاهی برای افزودن
آنزیم های پکتیناز استفاده می شود زیرا در اخر فصل که بافت پکتینی زیاد است باید برای
آزاد کردن آب آزاد و میان بافتی باید بافت پکتین که در واقع پیوند بین اسید گالاکترونیک ها
می باشند را بشکنیم .
اگر آنزیم اضافه شود باید حتما آبمیوه به مدت 40تا45 دقیقه در مش تانک بماند اما اگر
اضافه نشود می تواند مستقیما به پرس برود
دستگاه پیش گرمکن :
از پیش گرمکن برای گرم کردن مش قبل از ورود به مش تانک استفاده می شود در
مواردی که برای آزاد کردن رنگ دانه ها باید کمی گرما دهیم تا رنگ های میوه بهتر آزاد
شوند یا اگر دمای بیرون سرد باشد بهتر است از ان عبور دهیم داخل آن لوله های حاوی
مش وجود دارند که در اطراف آنه آب داغ در حال گردش است .بنابراین باعث گرم شدن
آبمیوه می شود .گرم شدن آب سیب باعث می شود که به جای 30تا45درصد تفاله تنها
20درصد تفاله داشته باشد .
مش تانک :
این تانک ها برای ذخیره سیب که در کراشه خرد شده یا توسط غلتک ها در دستگاه خوشه
پر نسبتا له شده به کار می رود. در این تانک ها میوه وارد شده وتوسط همزن های موجود
در تانک های مش به هم زده می شود .انتقال میوه به تانک مایش با پمپ حلزونی قوی
صورت می گیرد بعد از اینکه میوه ذخیره شد وبه مقدار مشخصی رسید می فرستیم .
البته می توان میوه ها را مستقیما به پرس فرستاد و به تانک مایش منتقل نکرد اما
مخصوصا در مواقعی که آنزیم استفاده کرده ایم حتما باید میوه در مش تانک بماند تا آنزیم به
خوبی اثر کند . واقع وظیفه اصلی مش تانک ها ذخیره برای آبگیری است زیرا ظرفیت
هایپرسهای "بوخر"5تن در ساعت می باشد .
توجه: موارد زیر نیز در سایت وجود دارد :