ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کرک دائمیnod32 آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی

اختصاصی از ژیکو کرک دائمیnod32 آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کرک دائمیnod32 آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی


کرک دائمیnod32 آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی

کرک فوق العاده

آیا ازبلاک شدن سریال nod 32 خسته شده اید.آیا میخواهید برای همیشه از دست بلاک شدن سریال ،رهایی یابید.تنها چاره کار خرید و دانلود این مجموعه میباشد.

آخرین ورژن نود 32اینترنت سکوریتی+کرک دائمی این آنتی ویروس

این کرک در تمام مجموعه های nod کار میکند

 


دانلود با لینک مستقیم


کرک دائمیnod32 آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی

پاورپوینت آزمایشگاه فشار قوی

اختصاصی از ژیکو پاورپوینت آزمایشگاه فشار قوی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت آزمایشگاه فشار قوی


پاورپوینت آزمایشگاه فشار قوی

پاورپوینت آزمایشگاه فشار قوی

سیستم مولد ضربه

سیستم تست ac

دستگاه تست استقامت عایقی

پلاندازه گیری شرینگ

سیستم آزمون مرطوب

سیستم تست کابل

آشکار ساز تخلیه جزئی

 

با تصاویر رنگی

33 صفحه

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت آزمایشگاه فشار قوی

دانلود پروژه حسابداری حقوق و دستمزد

اختصاصی از ژیکو دانلود پروژه حسابداری حقوق و دستمزد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه حسابداری حقوق و دستمزد


دانلود پروژه  حسابداری حقوق و دستمزد

فرمت:word

تعداد صفحات:21
 

فهرست مطالب:

حسابداری حقوق و دستمزد

مقدمه

اجزاء و عناصر سیستم حقوق و دستمزد کدامند

وظیفه دایره کارگزینی چیست

وظیفه دایره ثبت ورود و خروج پرسنل چیست

وظیفه دایره حسابداری حقوق و دستمزد چیست

قرارداد کارو شرایط اساسی انعقاد کار چگونه است

منظور از مزایای مستمر و غیر مستمر چیست

مدت کار

اضافه کاری چیست و چه شرایطی دارد

حقوق:

اضافات حقوق یا حقوق متعلقه عبارتند از:

کسورات، عبارتند از:

اضافه کار:

محاسبه نرخ یک ساعت اضافه کار:

حسابداری حقوق و دستمزد:

اهمیت سیستم:

حقوق و مزایای کارکنان

محاسبه حقوق و مزایا

کسورات حقوق و مزایا

حق بیمه

مالیات

سایر کسورات

مبلغ قابل پرداخت به کارکنان

لیست حقوق و دستمزد

کنترلهای داخلی حسابداری حقوق  و دستمزد

کنترلهای داخلی حسابداری حقوق  و دستمزد

مقدمه

کسانی که در رشته های امور مالی مشغول تحصیل می باشند و اطلاعات حسابداری را فرا می گیرند یکی از انواع هزینه هایی را که با آن آشنا می شوند هزینه حقوق و دستمزد است و به تبع روش حسابداری و ثبت این هزینه را در دفاتر روزنامه و کل فرا خواهند گرفت ولی باید توجه داشت بحث هزینه و حقوق و دستمزد دارای مطالب زیادی می باشد که هر فرد حسابدار یا کسی که در حقوق و دستمزد سازمان یا مؤسسه ای کار می کند نیاز به داشتن دانش تخصصی در این زمینه خواهد بود این اطلاعات را به صورت خلاصه می توان شناخت سیستمهای کنترلی حقوق و دستمزد، سناخت قوانین بیمه و مالیات و سایر موار قانونی همچون، اضافه کاری و مأموریت و تهیه اسناد و مدارک ثبت لیستهایحقوق و دستمزد و سایر موارد نام برد که در ادامه با آنها بیشتر آشنا خواهیم شد.

می دانید هزینه نیروی کار بخش اعظمی از بهای تمام شده تولید کالا و خدمات یک موسسه یا یک واحد اقتصادی را به خود اختصاص می دهد و در واقع تأثیر قابل توجه ای بر سود واحد های تجاری خواهد داشت البته اهمیت حقوق و دستمزد در واحد های مختلف متفاوت است ولی به طور معمول هزینه حقوق دستمزد از درآمدهای واحدهای اقتصادی و تجاری را به خود اختصاص می دهد بنابراین پر واضح است کسانی که در رشته امور مالی تحصیل می کنند باید اطلاعات جامع و کافس در این زمینه داشته باشند.

اجزاء و عناصر سیستم حقوق و دستمزد کدامند

اجزاء و عناصر تشکیل دهنده یک سیستم حقوق و دستمزد به طور کلی و بدون در نظر گرفتن اینکه این سیستم برای موسسه بازرگانی و خدماتی و یا تولیدی طراحی شده به شرح زیر می باشد....

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه حسابداری حقوق و دستمزد

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

اختصاصی از ژیکو گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ، در سال 1393 ، بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم

توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید

توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ، شماره گذاری ، فاصله از حاشیه ها تنظیم اند ، البته در صورت نیاز به تغییر می توانید انها را تغییر دهید

 

فهرست مطالب
چکیده    4
فصل اول :معرفی محل کارآموزی    5
1-1- مقدمه    5
1-2- معرفی محصولات و فعالیتهای شرکت    5
فصل دوم :کارهای انجام شده در دوره کارآموزی………………7
2-1- مقدمه.....................................7
2-2- آزمایشهای مواد ورودی به کارخانه............................ 8
                      2-2-1- شیر ..............................8
                     2-2-2- شیر خشک   ...............................12
                     2-2-3- آب ورودی  ....................................13
             2-3- روش آماده سازی محیط کشت ها و رقت سازی برای آزمایش های میکروبی ......14
             2-4- مراحل تولید  ............................15
                       2-4-1- سالن دریافت شیر خام   ...................15
                       2-4-2 - شیر پاستوریزه .......................15
                       2-4-3- روش های تمیز کردن  .......................19
                       2-4-4- ماست ..................20
                      2-4-5- سالن اولترا فیلتراسیون .......................25
                     2-4-6- سالن بسته بندی پنیر اولترافیلتراسیون ......28
                     2-4-7- سالن تولید دوغ..................................28
                     2-4-8- تولید کشک......30
                     2-4-9- تولید خامه شهد صبحانه ...........................31
                     2-4-10-تولید محصول ماست موسیر ....................33
                     2-4-11- سالن استریل .................................33
                   2-4-12- بسته بندی .......................................36
                   2-4-13- تصفیه فاضلاب  .........................38
                   2-4-14- ترکیبات شیر  ...................39
                  2-4-15- آزمایشات مربوط به محصولات تولید شده : ..........40
                                    2-3-15-1- آزمایش های شیر   ..........40
                                    2-3-15-2- آزمایش های ماست ........41
                                    2-3-15-3- آزمایش های دوغ ............42
                                    2-4-15-4- آزمایش های خامه ........44
فصل سوم : آب پنیر .............46
پیوست ها     54
منابع    56

 

قسمتی از متن گزارش :

چکیده :

به طور کلی صنایع لبنیات یکی از رشته های فرعی علوم مواد غذائی است که درباره علم شیر و تغییراتی که از بدو دوشش شیر از گاوهای شیری سالم تا مصرف یا تبدیل شیر به فرآورده های مختلف لبنی و نگهداری آنها بحث می کند. اگر بیشتر بخواهیم راجع به علوم مواد غذائی صحبت نمائیم می گوئیم عبارت از علمی است که به نحوی مربوط می شود به غذا و تغذیه انسان و تغییراتی که ممکن است روی آن داده شود تا برای مدت طولانی تری بتوان آنرا نگهداری کرد. این تغییرات ممکن است فیزیکی، شیمیایی و یا بیولوژیکی نظیر بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی به طور جداگانه و یا توأم با یکدیگر باشند

در تعریف گفته می شود که شیر ماده ای است سفید کدر که از دوشش بلا انقطاع غدد پستانی گاوهای شیری سالم که خوب تغذیه شده و آغوز هم نداشته باشند به دست می آید که قانوناً برای فرآیند و تبدیل آن به شیر پاستوریزه و یا فرآورده های دیگر می بایستی حداقل دارای 25/3 درصد چربی و 25/8 درصد مواد جامد بدون چربی داشته باشد

محصولات لبنی از جمله شیر و ماست جز فرآورده های مهم صنعت غذا هستند ، که برای سلامتی انسان حائز اهمیت می باشند در گزارش کار آموزی به طور مفصل در مورد نحوه تولید این محصولات ، آزمایشهای مربوطه ، آزمایشات کمی و کیفی ، خط تولید، شرایط تولید ، فعالیتهای انجام شده در آزمایشگاه های مختلف ، و ویژگی های مطلوب محصولات شرح داده شده است، از جمله :

نحوه دریافت شیر ورودی به کارخانه و انجام آزمایشات مربوطه برای تایید و قبول شیر و یا رد آن ، توضیح و تشریح فرآیندهای مختلفی که روی شیر انجام میشود از جمله پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون و هموژناسیون ، و تعاریف و شرایط و نحوه این عملیاتها در گزارش آورده شده است ، همچنین در مورد محصولات جانبی که از شیر تولید میشوند از جمله ماست، پنیر ، خامه ، کشک و دوغ و .. شرح کاملی ارائه شده است، از خط تولید آنها و نحوه و شرایط تولید آنها و همچنین شرح کاملی از انجام آزمایشات روی محصولات تولید شده تا از لحاظ کمی و کیفی و میکروبی تایید شوند ، آزمایشات میکروبی و شیمیایی مربوطه به صورت جداگانه برای هر محصول شرح داده شده است .نحوه شستشوی تجهیزات و بسته بندی محصولات ، دفع فاضلاب و .. توضیحات مختصری نیز بیان شده است، علاوه بر این موضوعات مباحث مربوط به ترکیبات شیر ، خواص و ویتامینهای آن ، ویژگی های محصولات استریلیزه ، تعاریف آلودگی و روشهای جلوگیری از آلودگی نیز به طور مختصر بیان شده است و توضیحاتی در مورد آب پنیر و موارد مربوط به آن نیز در انتهای گزارش بع عنوان موارد خاص آورده شده است

 

 

فصل اول (معرفی شرکت )

  • 1 - مقدمه :

تاریخچه شرکت : شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با حدود بیش از نیم قرن تلاش در عرصه تولید شیر و سایر فرآورده های آن با 16 کارخانه تحت پوشش در 13 استان کشور و بیش از 235 نوع فرآورده شیری با بسته بندی های متنوع استرلیزه و پاستوریزه پرچم دار توسعه این صنعت است . شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان یکی از شرکتهای تحت پوشش شرکت صنایع شیر ایران می باشد که در بهمن ماه 1361 در زمینی به مساحت 15 هکتار و با ظرفیت اسمی 70 تن و عملی 20 تن در روز شروع به فعالیت کرد و هم اکنون با ظرفیت عملی 140 تن در روز محصولات تولیدی خود را با نام تجاری پگاه کرمان- کارمانیا و پودینه به بازار عرضه می نماید .

1-2- معرفی محصولات و فعالیتهای شرکت :

تولیدات این شرکت در حال حاضر شامل : پنیر یواف 100 ، 200 و 400 گرمی، شیر پاستوریزه پری پک یک لیتری، شیر استریلیزه یک لیتری، شیر کاکائو، شیر قهوه، شیر موز، شیر عسل استریلیزه 200 سی سی، خامه استریل 200 سی سی، خامه با شهد خرما استریل 200 سی سی، سمنو خامه در اوزان 100 و 250 گرمی، انواع ماست و ماست چکیده موسیر دار و انواع دوغ پری پک و دوغ بطری 250 سی سی و 1.5 لیتری، کشک لیوانی 250 گرمی، کره میباشد که در بازارهای استان کرمان و استانهای همجوار به فروش می رسد. این شرکت با توجه به تعهد صادقانه خود نسبت به رعایت بهداشت فرآیند تولیدات خود و تندرستی مصرف کنندگان اقدامات گسترده ای در جهت حفظ طبیعی بودن محصولات و افزایش کیفیت و تنوع محصولات خود و همچنین حفظ محیط زیست و صرفه جویی در منابع انرژی ،

 

گزارش کار آموزی کاملی است و میشه گفت نیاز به ویرایش و اضافه کردن ندارد

توجه : چنانچه دنبال گزارش کاراموزی سایر کارخانه های لبنیات میگردید روی عناوین زیر کلیک کنید

راهنمایی : پیشنهاد میکنم برای نوشتن گزارش کاراموزی خیلی کامل 2 یا 3 تا از گزارش کاراموزی کارخانه ها را تهیه کنید و جمع بندی کنید

گزارش کارآموزی کارخانه شیر ساورز باشت ( شیراز )

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه پگاه مشهد

گزارش کارآموزی کارخانه لبنی بابونه

گزارش کاراموزی کارخانه پگاه آذربایجان غربی

گزارش کاراموزی کارخانه شیر پاک پی

گزارش کار آموزی شرکت فرآورده های لبنی رامک

گزارش کارآموزی شرکت پگاه آذربایجان شرقی

گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های لبنی رضوی

گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان

گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام

گزارش کارآموزی کارخانه شیر ساورز باشت ( شیراز )

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان