لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"
فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات 10
مقدمه : این گزارش براساس قرارداد مورخ 11/3/84 با مهندسین مشاور البرز خاک پی، پیرامون انجام تحقیقات ژئوتکنیک محل احداث منبع آب هفتصد مترمکعبی روستای شمشک تهیه گردیده است و در آن اطلاعات مربوط به موقعیت و وضعیت و مقاومت زمین و توصیه های لازم فنی ارائه شده است. عملیات انجام شده بشرح زیر می باشد.
الف : بررسی زمین شناسی محل
- پلئوژئوگرافی پهنه مطالعاتی
پس از حرکات تریاس میانی قسمت اعظم ایران از آب خارج گردیده و بصورت محیط مردابی – رودخانه ای درآمده است. که نتیجة آن گسترش جنگلهای انبوه در تریاس پایانی و اوایل ژوراسیک بوده است. وجود ملافیرها در قاعده رسوبات ژوراسیک و لیاس نشانگر فاز کششی بوده است. در هر حال از نظر پالئوژئوگرافی در ژوراسیک آغازین دریا پسروی نموده و ادامه آن (ژوراسیک میانی) رسوبات دریایی که نتیجة پیشروی دریا بوده است رسوبگذاری شده است.
چینه شناسی پهنه مطالعاتی
پهنه مطالعاتی (روستای شمشک) از نظر چینه شناسی با سازنده شمشک (لیاس Lia ssic) انطباق دارد که شامل رخساره های قاره ای – مردابی – دریاچه ای می باشد که آثار گیاهی فراوان در آن نشانة وجود جنگلهای انبوه در آن زمان بوده است. وجود معادن ذغال سنگ (در ناحیه شمشک) از ویژگی های مهم این پهنه می باشد.
بطور کلی رخساره های لیاس در البرز از ماسه سنگ، سیلتسون، شیل و کلیستون تشکیل شده است و در بین آنها لایه های ذغالی نیز دیده میشود.
- سنگ شناسی (لیتولوژی) پهنه مطالعاتی
باتوجه به اینکه محدوده مطالعاتی (روستای شمشک) منطبق با مقطع تیپ سازند. شمشک می باشد می توان همان واحدهای سنگ شناسی که اولی آسوتو در این سازند تفکیک نمود شناسایی کرد که شامل ماسه سنگ، شیل، سیلت استون و کلیسیون میباشد. واحد لیتولوژیکی سازند شمشک به چهار بخش.
ماسه سنگ ها شامل فسیل های آمونیتی – مرجان – کرینوئید و شیلها شامل فسیلهای گیاهی می باشد.
سازند شمشک در حد زیرین خود روی آهکهای سیاه رنگ (بخش D) سازند جیرود قرا دارد و در بخش فوقانی خود به سازند، لیچای (آهک مارنی) ختم می شود.
مقاله گزارش تحقیقات ژئوتکنیک در محل احداث منبع آب هفتصد متر مکعبی روستای شمشک